whatsapp

Beyşehir’de medıalac foto açıldı

SİVİL TOPLUM 13.03.2021 - 16:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beyşehir’de medıalac foto açıldı

Beyşehir’e yeni bir fotoğraf ve grafik stüdyosu açıldı. Seydişehir ve Beyşehir’den birçok misafirin katıldığı, Media Lac adıyla hizmet verecek olan işletme, Kızılay Meydanında, Halk Bankasının bir süre önce taşındığı yerde hizmet verecek. Düğün ve ürün fotoğrafçılığı, Grafik tasarım, 3D tasarım, Sosyal Medya Asistanlığı, Patent bürosu gibi birçok alanda faaliyet gösterecek olan firma Beyşehir’de uzun süredir karşılanamayan bazı hizmetleri karşılamaya aday. Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep ELKİN, Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin ATALAY, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa AKBIYIK, Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal KÜÇÜK, Beyşehir Esnafı Emin Soylu ve Seydişehir Esnafı Eczacı Mehmet GÜL’ün kurdelasını kestiği işletme hizmet vermeye başladı.

Beyşehir’e yeni bir fotoğraf ve grafik stüdyosu açıldı.

Seydişehir ve Beyşehir’den birçok misafirin katıldığı, Media Lac adıyla hizmet verecek olan işletme, Kızılay Meydanında, Halk Bankasının bir süre önce taşındığı yerde hizmet verecek.

Düğün ve ürün fotoğrafçılığı, Grafik tasarım, 3D tasarım, Sosyal Medya Asistanlığı, Patent bürosu gibi birçok alanda faaliyet gösterecek olan firma Beyşehir’de uzun süredir karşılanamayan bazı hizmetleri karşılamaya aday.

Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep ELKİN, Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin ATALAY, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa AKBIYIK, Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal KÜÇÜK, Beyşehir Esnafı Emin Soylu ve Seydişehir Esnafı Eczacı Mehmet GÜL’ün kurdelasını kestiği işletme hizmet vermeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.