whatsapp

Bisikletçilerin Doğa Ve Tarih Turu

SPOR 09.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bisikletçilerin Doğa Ve Tarih Turu

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından başlatılan Kültür ve Tarih turları ile sporcular, ilçenin doğal güzellikleri ve tarihi zenginliklerini keşfediyor.
Kültür ve Tarih Turlarına katılımın herkese açık olduğunu kaydeden ekip başı Ali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada bisikletçilerin kask takmak zorunda olduğu dile getirerek tur sırasında görevlinin talimatlarına uymak olduğunu söyledi. Belediye önünden yola çıkarak, Gevrekli, Çavuş Oğlakçı, Dikilitaş, Çat, Bostandere, Boyalı, Karabulak Mahalleleri rotası üzerinden tur yaptıklarını anlatan Ali Öz, ‘’Dipsiz göl, Kovanlı göle ulaştık, 85 kilometrelik tur sırasında Seydişehir’in muhteşem doğası içinde pedal çevirdik. Bu yerleşim yerlerindeki Roma ve Selçuk izleri bizleri hayran bıraktı. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Haftalık turlarımız devam edecek’’diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından başlatılan Kültür ve Tarih turları ile sporcular, ilçenin doğal güzellikleri ve tarihi zenginliklerini keşfediyor.

Kültür ve Tarih Turlarına katılımın herkese açık olduğunu kaydeden ekip başı Ali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada bisikletçilerin kask takmak zorunda olduğu dile getirerek tur sırasında görevlinin talimatlarına uymak olduğunu söyledi.

Belediye önünden yola çıkarak, Gevrekli, Çavuş Oğlakçı, Dikilitaş, Çat, Bostandere, Boyalı, Karabulak Mahalleleri rotası üzerinden tur yaptıklarını anlatan Ali Öz, ‘’Dipsiz göl, Kovanlı göle ulaştık, 85 kilometrelik tur sırasında Seydişehir’in muhteşem doğası içinde pedal çevirdik. Bu yerleşim yerlerindeki Roma ve Selçuk izleri bizleri hayran bıraktı. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Haftalık turlarımız devam edecek’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.