whatsapp

Boş sokakları 19 Mayıs ruhu doldurdu

ANALİZ 20.05.2020 - 02:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Boş sokakları 19 Mayıs ruhu doldurdu

Seydişehir’de pencerelerine, balkonlarına çıkan binlerce kişi, ellerindeki bayraklarla marşlara eşlik etti. Korona virüs salgınına rağmen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle geçen yıllardaki gibi geniş katılımlı buluşmalar yapılamasa da, “19 Mayıs ruhu” ilçenin cadde ve sokaklarındaydı. Vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle kırmızıya boyarken, yine Atatürk ve Türk bayraklarıyla donatılmış belediye araçları da, marşlar eşliğinde ilçeyi turladı. Saatler 19.19’u gösterdiğinde, aynı anda İstiklal Marşımız okundu. Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, etkinlikte yer aldı. Hep birlikte istiklal marşını okudular. Belediye meydanında ve stadyumda gençlerin coşkularına ortak oldular. İki anlamlı günü kutladık; Bir taraftan da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yılını ve Kadir gecesini birlikte kutlamanın heyecanını yaşadık. Milletimiz hiçbir zaman bağımsızlığından ödün vermemiş. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda emperyalizme karşı koyarak diğer yandan da bayramına sahip çıkarak göstermiştir. 101 yıl önce parlayan bu ateş bu gün dahi güzel ülkemizin geleceğini aydınlatmaktadır. BİN AYDAN HAYIRLI  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor  birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yaşandığı Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecesi’nin halkımıza ve Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dileriz. Seydişehir Gündem Ekibi 

Seydişehir’de pencerelerine, balkonlarına çıkan binlerce kişi, ellerindeki bayraklarla marşlara eşlik etti.

Korona virüs salgınına rağmen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle geçen yıllardaki gibi geniş katılımlı buluşmalar yapılamasa da, “19 Mayıs ruhu” ilçenin cadde ve sokaklarındaydı.

Vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle kırmızıya boyarken, yine Atatürk ve Türk bayraklarıyla donatılmış belediye araçları da, marşlar eşliğinde ilçeyi turladı. Saatler 19.19’u gösterdiğinde, aynı anda İstiklal Marşımız okundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, etkinlikte yer aldı. Hep birlikte istiklal marşını okudular. Belediye meydanında ve stadyumda gençlerin coşkularına ortak oldular.

İki anlamlı günü kutladık;

Bir taraftan da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yılını ve Kadir gecesini birlikte kutlamanın heyecanını yaşadık.

Milletimiz hiçbir zaman bağımsızlığından ödün vermemiş. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda emperyalizme karşı koyarak diğer yandan da bayramına sahip çıkarak göstermiştir. 101 yıl önce parlayan bu ateş bu gün dahi güzel ülkemizin geleceğini aydınlatmaktadır.

BİN AYDAN HAYIRLI 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor  birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yaşandığı Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecesi’nin halkımıza ve Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dileriz.

Seydişehir Gündem Ekibi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.