whatsapp

Bostandere’de resim sergisi açıldı

EĞİTİM 15.02.2019 - 13:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bostandere’de resim sergisi açıldı

Seydişehir’in Bostandere Mahallesi okulunda terraium ve resim sergisi açıldı. Kaymakam Aydın Eroğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Bostandere İlkokulunda Terrarium ve resim sergisi açılışını yaptı. Sınıf Öğretmeni Adem Yılmaz ve Okul Müdürü Mehmet Boztepe rehberliğinde 3 ve 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergide ekosistemin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve kardeşçe yaşam duygusunun oluşturulması amaçlandı. Kaymakam Erdoğan, Emeği geçenlere teşekkür etti. Sergi 13-15 Şubat tarihleri arasında açık kalacak

Seydişehir’in Bostandere Mahallesi okulunda terraium ve resim sergisi açıldı.

Kaymakam Aydın Eroğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Bostandere İlkokulunda Terrarium ve resim sergisi açılışını yaptı.

Sınıf Öğretmeni Adem Yılmaz ve Okul Müdürü Mehmet Boztepe rehberliğinde 3 ve 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergide ekosistemin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve kardeşçe yaşam duygusunun oluşturulması amaçlandı.

Kaymakam Erdoğan, Emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi 13-15 Şubat tarihleri arasında açık kalacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.