whatsapp

Bostandere mahallesinde mutasyonlu virüs karantinası

ASAYİŞ 10.02.2021 - 00:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bostandere mahallesinde mutasyonlu virüs karantinası

Seydişehir'e bağlı 954 nüfuslu Bostandere Mahallesinde mutasyonlu virüs nedeniyle karantinaya alındı Konya'nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesine, şehir dışından gelen kişilerden mutasyonlu virüs yayınlınca ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri harekete geçerek test işlemleri yaptı. Çok sayıda pozitif vaka ve yeni mutasyonlu virüs tespit edildi. İlçe Kaymakamlık ve Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile 954 nüfuslu mahalle 6 gün süreyle karantinaya alındı. Jandarma ekiplerince mahallenin giriş çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulurken, ilçe sağlık müdürlüğünce koordineli olarak çalışmaların yürütüldüğü belirlendi. 10. 02. 2021 tarihinde Gece 00. da mahalle giriş çıkışlara kapatılırken karantinanın 16 Şubat 2021 gününde sona ereceği öğrenildi.

Seydişehir'e bağlı 954 nüfuslu Bostandere Mahallesinde mutasyonlu virüs nedeniyle karantinaya alındı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesine, şehir dışından gelen kişilerden mutasyonlu virüs yayınlınca ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri harekete geçerek test işlemleri yaptı. Çok sayıda pozitif vaka ve yeni mutasyonlu virüs tespit edildi. İlçe Kaymakamlık ve Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile 954 nüfuslu mahalle 6 gün süreyle karantinaya alındı.

Jandarma ekiplerince mahallenin giriş çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulurken, ilçe sağlık müdürlüğünce koordineli olarak çalışmaların yürütüldüğü belirlendi. 10. 02. 2021 tarihinde Gece 00. da mahalle giriş çıkışlara kapatılırken karantinanın 16 Şubat 2021 gününde sona ereceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.