whatsapp

Botanik çiçekleri fotoğraf sergisi açıldı

TEKNOLOJİ - BİLİM 01.10.2018 - 17:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Botanik çiçekleri fotoğraf sergisi açıldı

Seydişehir ilçesinde Botanik Bitkiler Fotoğraf Sergisi açıldı. Adile Baysal Kültür Evi'nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr Osman Tugay, Toroslar'ı karış karış gezerek objektiflerine yansıttığı çiçekleri fotoğrafladığını söyledi. Toros Dağları'nın dünyanın en çok bitki çeşitliliğine sahip bölgelerinden biri olduğunu aktaran Tugay, "Fotoğrafladığım 30 botanik çiçek, bilimsel araştırmalara katkı sağlayacak. Yaptığımız çalışmalar ilaç sanayimizin kurulmasına ışık olacak. Bu serginin açılmasını sağlayan ve ev sahipliği yapan Seydişehir Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum." dedi.

Seydişehir ilçesinde Botanik Bitkiler Fotoğraf Sergisi açıldı.

Adile Baysal Kültür Evi'nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr Osman Tugay, Toroslar'ı karış karış gezerek objektiflerine yansıttığı çiçekleri fotoğrafladığını söyledi.
Toros Dağları'nın dünyanın en çok bitki çeşitliliğine sahip bölgelerinden biri olduğunu aktaran Tugay, "Fotoğrafladığım 30 botanik çiçek, bilimsel araştırmalara katkı sağlayacak. Yaptığımız çalışmalar ilaç sanayimizin kurulmasına ışık olacak. Bu serginin açılmasını sağlayan ve ev sahipliği yapan Seydişehir Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.