whatsapp

Bursa’da siesta korupark açıldı

SİVİL TOPLUM 21.11.2018 - 11:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bursa’da siesta korupark açıldı

Bursa’da sınırsız kahve çeşitleri ve Akdeniz mutfağından seçkin lezzetleri ile tanınan Siesta, Korupark’ta Bursalıların hizmetine açıldı. Bursa’da yaşayan iş adamı hemşerimiz Sami Erol ve ortakları tarafından kahvaltıların, iyi kahvenin, enfes lezzetlerin adresi Siesta; her şubesinde olduğu gibi Koru Park’ta da en sevilen lezzetlerini müdavimleriyle buluşturdu. Düzenlenen açılışa Bursa iş ve cemiyet hayatının tanınan simaları katıldı. Açılış kurdelesini firma sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur, Ebru Yalçın ve Siesta Marka sahibi Müşfik Çırpanlı alkışlar arasında kesti. Açılış sonrası firma sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur, yakından ilgilenerek açılışlarında kendilerini yalız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ettiler.

Bursa’da sınırsız kahve çeşitleri ve Akdeniz mutfağından seçkin lezzetleri ile tanınan Siesta, Korupark’ta Bursalıların hizmetine açıldı.
Bursa’da yaşayan iş adamı hemşerimiz Sami Erol ve ortakları tarafından

kahvaltıların, iyi kahvenin, enfes lezzetlerin adresi Siesta; her şubesinde olduğu gibi Koru Park’ta da en sevilen lezzetlerini müdavimleriyle buluşturdu. Düzenlenen açılışa Bursa iş ve cemiyet hayatının tanınan simaları katıldı. Açılış kurdelesini firma sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur, Ebru Yalçın ve Siesta Marka sahibi Müşfik Çırpanlı alkışlar arasında kesti. Açılış sonrası firma sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur, yakından ilgilenerek açılışlarında kendilerini yalız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.