whatsapp

Büyük şehir, Seyyid Harun kent parkını tamamladı

BELEDİYE 05.01.2021 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Büyük şehir, Seyyid Harun kent parkını tamamladı

Konya Büyükşehir belediyesi ve Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekiplerince yeni oto sanayi sitesi yanında 23 bin 235 m² ‘lik alanda yapılan Seyyid Harun Veli kent parkının çalışmalarını tamamladı. Belediye yetkilileri, Ailelerin gezip dinlenebileceği sanayi esnafının spor aktiviteleri yapabileceği, çocukların oynayabileceği, içerisinde kafeterya ve yapay şelalenin yer aldığı parkı tamamladıklarını söyledi. Yetkililer, " Çalışmaları Seydişehir Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen parkımızın 11 bin 115 m² yapı alanı, 12 bin 120 m² yeşil alan olmak üzere toplamda 23 bin 235 m² bir alan. İçerisinde, çim alanı, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness alanı, piknik alanı, doğal süs havuzları ve 300 m² kafeterya yer alıyor” dedi.

Konya Büyükşehir belediyesi ve Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekiplerince yeni oto sanayi sitesi yanında 23 bin 235 m² ‘lik alanda yapılan Seyyid Harun Veli kent parkının çalışmalarını tamamladı.

Belediye yetkilileri, Ailelerin gezip dinlenebileceği sanayi esnafının spor aktiviteleri yapabileceği, çocukların oynayabileceği, içerisinde kafeterya ve yapay şelalenin yer aldığı parkı tamamladıklarını söyledi.

Yetkililer, " Çalışmaları Seydişehir Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen parkımızın 11 bin 115 m² yapı alanı, 12 bin 120 m² yeşil alan olmak üzere toplamda 23 bin 235 m² bir alan. İçerisinde, çim alanı, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness alanı, piknik alanı, doğal süs havuzları ve 300 m² kafeterya yer alıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.