whatsapp

Büyükşehir'den Seydişehir'de İftar

BELEDİYE 12.06.2018 - 23:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Büyükşehir'den Seydişehir'de İftar

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'de iftar programı düzenledi.
Seyyid Harun Bulvarı'nda Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar, protokol ve ilçe halkını bir araya getirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftarda yaptığı konuşmada, ilçede yatırımların devam ettiğini belirtti. Ramazan ayının şefkat, merhamet ve paylaşma ayı olduğunu hatırlatan Altay, ilçe halkının bayramını da kutladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da yaptığı konuşmayla ilçeye katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Programa Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özel, Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer de katıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'de iftar programı düzenledi.

Seyyid Harun Bulvarı'nda Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar, protokol ve ilçe halkını bir araya getirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftarda yaptığı konuşmada, ilçede yatırımların devam ettiğini belirtti.
Ramazan ayının şefkat, merhamet ve paylaşma ayı olduğunu hatırlatan Altay, ilçe halkının bayramını da kutladı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da yaptığı konuşmayla ilçeye katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Programa Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özel, Kaymakam Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.