whatsapp

Büyükşehir'den üreticiye üzüm sıkma makinesi

EKONOMİ 24.07.2019 - 00:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Büyükşehir'den üreticiye üzüm sıkma makinesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal desteklemeler kapsamında Seydişehir’e iki adet üzüm sıkma makinesi hibe etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığından Belediyemize bedelsiz olarak tahsis edilen iki adet üzüm sıkıma makinesini Tepecik ve Saadetler Mahallesi muhtarlığına vatandaşların kullanması için teslim etti.  Seydişehir Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz ve Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, tarımsal alanda verdiği hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, ‘’ Saatte 750 kilogram kapasitesine sahip makineler bunlar. Dağıtılan makinelerin bol kazanç getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştular.

Konya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal desteklemeler kapsamında Seydişehir’e iki adet üzüm sıkma makinesi hibe etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığından Belediyemize bedelsiz olarak tahsis edilen iki adet üzüm sıkıma makinesini Tepecik ve Saadetler Mahallesi muhtarlığına vatandaşların kullanması için teslim etti. 
Seydişehir Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz ve Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, tarımsal alanda verdiği hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, ‘’ Saatte 750 kilogram kapasitesine sahip makineler bunlar. Dağıtılan makinelerin bol kazanç getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.