whatsapp

Camiler ve din görevlileri haftası

GÜNDEM 07.10.2016 - 09:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Camiler ve din görevlileri haftası

Seydişehir Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı temsilciliğinin işbirliğiyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
Kızılay düğün salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın açılışında Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, selamlama konuşması yaptı. Daha sonra konuşmacı olarak katılan Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Arıkan, cami, kitap, eğitim ve okumanın önemi hakkında programa katılanlara bilgi verdi. Programa, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Müftü Kemal Demirel, din görevlileri katıldı. 
Seydişehir Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı temsilciliğinin işbirliğiyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Kızılay düğün salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılışında Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra konuşmacı olarak katılan Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Arıkan, cami, kitap, eğitim ve okumanın önemi hakkında programa katılanlara bilgi verdi.

Programa, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Müftü Kemal Demirel, din görevlileri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.