whatsapp

Canan Kaftancıoğlu güven tazeledi

SİYASET 09.02.2020 - 23:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Canan Kaftancıoğlu güven tazeledi

Canan Kaftancıoğlu ikinci kez CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. CHP İstanbul Örgütü, 37’inci olağan kongresini Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Canan Kaftancıoğlu yeniden İstanbul il başkanı seçildi. CHP İstanbul Örgütü’nün 37’inci olağan kongresi Haliç Kongre Merkezinde “İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” sloganıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tek adam rejimine karşı, demokrasiden yana olanların birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. CHP il kongresinde tek aday mevcut Başkan Canan Kaftancıoğlu. Kongrede 677 delege bulunuyor. Delegelerin oylarıyla CHP İstanbul İl Başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve kurultay delegeleri belirlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı kongrede divan başkanlığına Altan Öymen seçildi. Öymen konuşmasında, “Öyle bir yere geldik ki, artık demokrasiye savunma değil yeniden kurma zamanı. Bunun ilk adımı da İstanbul’da atıldı” dedi. CHP, kongreyi ülkede iktidarına giden yolda önemli bir dönemeç olarak görüyor. Kongre salonuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun birlikte gelmesi salonda coşkuyla karşılandı. Kongrenin açılışını İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptı. Divan başkanlığına CHP’nin eski genel başkanlarından gazeteci ve yazar Altan Öymen seçildi. Öymen demokrasinin kurmanın ilk adımının İstanbul il kongresinde atılacağını belirtti. Kongreye İYİ Parti, HDP ve EMEP temsilcileri de katıldı.

Canan Kaftancıoğlu ikinci kez CHP İstanbul İl Başkanı seçildi.

CHP İstanbul Örgütü, 37’inci olağan kongresini Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Canan Kaftancıoğlu yeniden İstanbul il başkanı seçildi.

CHP İstanbul Örgütü’nün 37’inci olağan kongresi Haliç Kongre Merkezinde “İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” sloganıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tek adam rejimine karşı, demokrasiden yana olanların birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

CHP il kongresinde tek aday mevcut Başkan Canan Kaftancıoğlu. Kongrede 677 delege bulunuyor. Delegelerin oylarıyla CHP İstanbul İl Başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve kurultay delegeleri belirlendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı kongrede divan başkanlığına Altan Öymen seçildi. Öymen konuşmasında, “Öyle bir yere geldik ki, artık demokrasiye savunma değil yeniden kurma zamanı. Bunun ilk adımı da İstanbul’da atıldı” dedi.

CHP, kongreyi ülkede iktidarına giden yolda önemli bir dönemeç olarak görüyor. Kongre salonuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun birlikte gelmesi salonda coşkuyla karşılandı.

Kongrenin açılışını İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptı. Divan başkanlığına CHP’nin eski genel başkanlarından gazeteci ve yazar Altan Öymen seçildi. Öymen demokrasinin kurmanın ilk adımının İstanbul il kongresinde atılacağını belirtti.

Kongreye İYİ Parti, HDP ve EMEP temsilcileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.