whatsapp

Çat' cami saldırısını kınadı

SİYASET 15.03.2019 - 23:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat' cami saldırısını kınadı

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat Yeni Zelanda’da terör örgütleri tarafından iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı.   Belediye Başkan Adayı Çat yaptığı yazılı açıklamada; Yeni Zelanda’da Cami’de ibadet eden Müslümanlara karşı gerçekleştirilen terör saldırısı tüm İslam alemini derin bir üzüntüye boğmuştur. Yaşanan bu katliama dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun yüreğinde bir nebze olsun vicdan taşıyan tüm insanlığın kalleşçe yapılan saldırıya karşı ortak tepki göstermesi gerekmektedir. Terörün dili, dini ve ırkı olmadığı inancıyla; bizleri yasa boğan bu olayı şiddetle kınıyor, tüm dünyada yaygınlaşacak bir bilinç ve sağduyu ile böyle bir vahşetin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu menfur saldırıda şehit edilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat Yeni Zelanda’da terör örgütleri tarafından iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı.  
Belediye Başkan Adayı Çat yaptığı yazılı açıklamada;
Yeni Zelanda’da Cami’de ibadet eden Müslümanlara karşı gerçekleştirilen terör saldırısı tüm İslam alemini derin bir üzüntüye boğmuştur. Yaşanan bu katliama dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun yüreğinde bir nebze olsun vicdan taşıyan tüm insanlığın kalleşçe yapılan saldırıya karşı ortak tepki göstermesi gerekmektedir.
Terörün dili, dini ve ırkı olmadığı inancıyla; bizleri yasa boğan bu olayı şiddetle kınıyor, tüm dünyada yaygınlaşacak bir bilinç ve sağduyu ile böyle bir vahşetin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu menfur saldırıda şehit edilen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.