whatsapp

Çat’dan pazar esnafına ziyaret

SİYASET 22.03.2019 - 02:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat’dan pazar esnafına ziyaret

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret etti Esnafın ekonomik sıkıntı içerisinde olduğuun altını çizen Bağımsız aday Abdulkadir Çat, ‘’Esnaf ve vatandaşlara kendimizi çok rahat ifade edebiliyoruz. Yalanlara kanmıyorlar. Vatandaşlarımız, esnafımız bizim yaptığımız hizmetlerden memnun olduğunu görünce bizlerde mutlu oluyoruz. Amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet ederek kalıcı eserler bırakmak olmuştur. Hiçbir zaman yapamayacağımız hizmetlerin sözünü vermedik. Verdiğimiz sözlerinde daha fazlasını yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunduk’’ dedi. Kaldığımız yerden yeniden başlamak için destek isteyen Çat, ‘’Önemli olan gönüllerde yer alabilmektir. Bizleri büyük bir sevgi ile kucaklayarak bağrına basan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Yürekten inanıyorum ki halkımızın vereceği yüksek oranda destekle seçimi kazanarak birlikte başardığımız güzel bir sonucu hep birlikte elde edeceğiz’’ dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret etti

Esnafın ekonomik sıkıntı içerisinde olduğuun altını çizen Bağımsız aday Abdulkadir Çat, ‘’Esnaf ve vatandaşlara kendimizi çok rahat ifade edebiliyoruz. Yalanlara kanmıyorlar. Vatandaşlarımız, esnafımız bizim yaptığımız hizmetlerden memnun olduğunu görünce bizlerde mutlu oluyoruz. Amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet ederek kalıcı eserler bırakmak olmuştur. Hiçbir zaman yapamayacağımız hizmetlerin sözünü vermedik. Verdiğimiz sözlerinde daha fazlasını yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunduk’’ dedi.

Kaldığımız yerden yeniden başlamak için destek isteyen Çat, ‘’Önemli olan gönüllerde yer alabilmektir. Bizleri büyük bir sevgi ile kucaklayarak bağrına basan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Yürekten inanıyorum ki halkımızın vereceği yüksek oranda destekle seçimi kazanarak birlikte başardığımız güzel bir sonucu hep birlikte elde edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.