whatsapp

Çat, Regaip kandili mesajı yayınladı

SİYASET 06.03.2019 - 18:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat, Regaip kandili mesajı yayınladı

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çat, yayımladığı kutlama mesajında; Tüm İslam âlemi için büyük bir öneme sahip olan, Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bünyesinde barındıran üç aylara erişmenin mutluluğunu ve gururunu Müslümanlar olarak hep birlikte yaşamaktayız. Üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili kâinatın yaratıcısı olan yüce Allah'ın (c.c)  kullarına lütuflarını bol bol verdiği mübarek bir gecedir. Regaip Kandili biz kulların affedilmek adına yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve onun sonsuz affından, bol bol yararlanma fırsatını yakaladığımız umut, huzur gecesidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil geceleri sevginin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan mübarek günlerdir. Müslümanlar için kandiller adeta manevi bir hasat gecesi gibidir. Değerini bilerek bu önemli günü yâd ederek af dileyen kullarına Rabbimiz mükâfatını fazlasıyla vereceğini müjdelemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandillerini en kalbi duygularımla kutlar, hanelerine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket nasip etmesini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Çat, yayımladığı kutlama mesajında;

Tüm İslam âlemi için büyük bir öneme sahip olan, Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bünyesinde barındıran üç aylara erişmenin mutluluğunu ve gururunu Müslümanlar olarak hep birlikte yaşamaktayız. Üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili kâinatın yaratıcısı olan yüce Allah'ın (c.c)  kullarına lütuflarını bol bol verdiği mübarek bir gecedir. Regaip Kandili biz kulların affedilmek adına yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve onun sonsuz affından, bol bol yararlanma fırsatını yakaladığımız umut, huzur gecesidir.

Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil geceleri sevginin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan mübarek günlerdir. Müslümanlar için kandiller adeta manevi bir hasat gecesi gibidir. Değerini bilerek bu önemli günü yâd ederek af dileyen kullarına Rabbimiz mükâfatını fazlasıyla vereceğini müjdelemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandillerini en kalbi duygularımla kutlar, hanelerine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket nasip etmesini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.