whatsapp

Çat, Seydişehir’e vefa borcum var

SİYASET 05.02.2019 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çat, Seydişehir’e vefa borcum var

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmalarına merkeze bağlı taşra mahalleleri ziyaret ederek devam ediyor.   Beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Seydişehir Merkeze bağlı Susuz, Çatmakaya ve Gökhüyük mahallesini ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat mahallelerdeki muhtar adaylarına başarılar dileyerek başladığı konuşmasında bıraktığımız yerden halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla ekip arkadaşlarımızla Seydişehir ittifakını kurarak birlikte yola çıktık. Çünkü bizim bu güzel şehre bir vefa borcumuz var. 2009 - 2014 yıllarında bu kardeşinize Belediye Başkanı olarak hizmet etme şansını verdiniz. 33 yıl Ankara’da, 10 yılda Seydişehir’de olmak üzere toplam 43 yıllık siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde hiçbir zaman partizanlık yapmadan değerli hemşerilerime en iyi şekilde yardımcı olmanın gayreti içerisinde oldum dedi Seydişehir’in hizmetin en iyisine layık olan güzide ilçelerden bir tanesi olduğunu ve geçmiş dönemde yaptığı kalıcı hizmetlere yenilerini ekleme düşüncesiyle halktan gelen yoğun istek üzerine yeniden göreve talip olduğunu söyleyen Bağımsız Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat, Belediye başkanlığı dönemimde Belediye tarihinin en büyük alt yapısını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Şuanda Mahallelerimizin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyorum. İnşallah milletimiz tercihini bizden yana kullandığı takdirde sorunların çözüme kavuşması noktasında elimden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü bizim her zaman aklımızda Seydişehir olmuştur. Bu güne kadar verdiğimiz her sözün arkasında durarak yerine getirdik. Yeni dönemde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde siz değerli hemşerilerimden bir kez daha yetki istiyorum dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmalarına merkeze bağlı taşra mahalleleri ziyaret ederek devam ediyor.  

Beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Seydişehir Merkeze bağlı Susuz, Çatmakaya ve Gökhüyük mahallesini ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat mahallelerdeki muhtar adaylarına başarılar dileyerek başladığı konuşmasında bıraktığımız yerden halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla ekip arkadaşlarımızla Seydişehir ittifakını kurarak birlikte yola çıktık. Çünkü bizim bu güzel şehre bir vefa borcumuz var. 2009 - 2014 yıllarında bu kardeşinize Belediye Başkanı olarak hizmet etme şansını verdiniz. 33 yıl Ankara’da, 10 yılda Seydişehir’de olmak üzere toplam 43 yıllık siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde hiçbir zaman partizanlık yapmadan değerli hemşerilerime en iyi şekilde yardımcı olmanın gayreti içerisinde oldum dedi

Seydişehir’in hizmetin en iyisine layık olan güzide ilçelerden bir tanesi olduğunu ve geçmiş dönemde yaptığı kalıcı hizmetlere yenilerini ekleme düşüncesiyle halktan gelen yoğun istek üzerine yeniden göreve talip olduğunu söyleyen Bağımsız Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat, Belediye başkanlığı dönemimde Belediye tarihinin en büyük alt yapısını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Şuanda Mahallelerimizin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyorum. İnşallah milletimiz tercihini bizden yana kullandığı takdirde sorunların çözüme kavuşması noktasında elimden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü bizim her zaman aklımızda Seydişehir olmuştur. Bu güne kadar verdiğimiz her sözün arkasında durarak yerine getirdik. Yeni dönemde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde siz değerli hemşerilerimden bir kez daha yetki istiyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.