whatsapp

Çaya boya katan firmalar

SİVİL TOPLUM 03.02.2020 - 02:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çaya boya katan firmalar

Tarım ve Orman Bakanlığı, çaya boya katarak milletin sağlığıyla oynayan firmaların listesini açıkladı. Listede sektörün önemli isimleri de bulunuyor. Çaya boya katarak milli keyfimizi murdar eden bu firmalar isim isim bakanlık tarafından açıklandı. Aralarında sektörün önemli isimleri bulunuyor. Türk milletinin kuşkusuz en çok içtiği içecek çaydır. Çayı murdar eden bu firmalar keyfimizi bozmakla kalmadı, sağlımızı da bozdu. Çünkü çaya kimyasal boya katarak milleti büyük bir riske attı. Bu firmalar isim isim bakanlık tarafından açıklandı... Aralarında sektörün önemli isimleri bulunuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 yılına ait ilk tağşiş listesini yayınladı. Yayımlanan listeye bakıldığında Çay ve Kahveye boya katan firmalar olduğu görülüyor. Se-Fa Gıda Mad. San. İnş. Turz. Nak. Tic. Ltd. Şti. Sürmene/TRABZON Of-Sefa BalımSiyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Ada Çay San. Paz. Dış Tic. Ltd. Şti. Güneysu/RİZE Simge Rize Çayı Siyah 500 gr Siyah ÇayBoya/Gıda Boyası Tespiti Vega Gıda Sanayi Anonim Şirketi Merkez/RİZE Vega Çay Gold 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Altınbaşak Çay ve Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Merkez/RİZE Altınbaşak Prestij Siyah Çay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Esvet Filiz Çayı 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Sergen Gold Siyah Çay 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Nova Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Gökçay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Elmas Gold Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti Altıncezve Filiz Çay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti şte Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan belge... Kaynak: Merhaba Gazetesi

Tarım ve Orman Bakanlığı, çaya boya katarak milletin sağlığıyla oynayan firmaların listesini açıkladı. Listede sektörün önemli isimleri de bulunuyor.

Çaya boya katarak milli keyfimizi murdar eden bu firmalar isim isim bakanlık tarafından açıklandı. Aralarında sektörün önemli isimleri bulunuyor. Türk milletinin kuşkusuz en çok içtiği içecek çaydır. Çayı murdar eden bu firmalar keyfimizi bozmakla kalmadı, sağlımızı da bozdu. Çünkü çaya kimyasal boya katarak milleti büyük bir riske attı.

Bu firmalar isim isim bakanlık tarafından açıklandı... Aralarında sektörün önemli isimleri bulunuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 yılına ait ilk tağşiş listesini yayınladı. Yayımlanan listeye bakıldığında Çay ve Kahveye boya katan firmalar olduğu görülüyor.

Se-Fa Gıda Mad. San. İnş. Turz. Nak. Tic. Ltd. Şti. Sürmene/TRABZON Of-Sefa BalımSiyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Ada Çay San. Paz. Dış Tic. Ltd. Şti. Güneysu/RİZE Simge Rize Çayı Siyah 500 gr Siyah ÇayBoya/Gıda Boyası Tespiti

Vega Gıda Sanayi Anonim Şirketi Merkez/RİZE Vega Çay Gold 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Altınbaşak Çay ve Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Merkez/RİZE Altınbaşak Prestij Siyah Çay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Esvet Filiz Çayı 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Sergen Gold Siyah Çay 500 gr.Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Nova Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Gökçay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Elmas Gold Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

Altıncezve Filiz Çay Siyah Çay Boya/Gıda Boyası Tespiti

şte Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan belge...

Kaynak: Merhaba Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.