whatsapp

Cemal Küçük konferansa katıldı

SİVİL TOPLUM 28.11.2018 - 22:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cemal Küçük konferansa katıldı

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük,  Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) iş birliğiyle düzenlenen konferansa katıldı.  28 ülkeden, 400’e yakın iş adamı, bankacı ve meslek örgüt yöneticilerinin bir araya geldiği konferans İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Konferansı değerlendiren Başkan Küçük; “Konferansın ilk gününde CACCI yeni yönetimi belli oldu. Yeniden yönetimde yer alan kıymetli TOBB Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum. Üye ülkeler arasındaki işbirliği ve ticaretin geliştirilmesi hedeflenen konferansta, bir dizi panel gerçekleştirilirken ikili görüşmeler yaparak ülkelerimizin ticaret ve yatırım imkânlarını anlatabildik. 3 milyar nüfusa sahip, 5 trilyon dolarlık Asya Pasifik pazarı, küresel ekonomi için giderek büyüyen önem taşıyor. Konferansta, Asya Pasifik ülkeleri ile Türkiye arasında kuvvetli ekonomik ilişki kurulma fırsatını yakalanmış oldu. Bu kapsamda, konferansa ev sahipliği yapan TOBB Başkanımıza, güzel iş birliklerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu fırsatı bizlere sunduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük,  Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) iş birliğiyle düzenlenen konferansa katıldı. 
28 ülkeden, 400’e yakın iş adamı, bankacı ve meslek örgüt yöneticilerinin bir araya geldiği konferans İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

Konferansı değerlendiren Başkan Küçük; “Konferansın ilk gününde CACCI yeni yönetimi belli oldu. Yeniden yönetimde yer alan kıymetli TOBB Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum. Üye ülkeler arasındaki işbirliği ve ticaretin geliştirilmesi hedeflenen konferansta, bir dizi panel gerçekleştirilirken ikili görüşmeler yaparak ülkelerimizin ticaret ve yatırım imkânlarını anlatabildik. 3 milyar nüfusa sahip, 5 trilyon dolarlık Asya Pasifik pazarı, küresel ekonomi için giderek büyüyen önem taşıyor. Konferansta, Asya Pasifik ülkeleri ile Türkiye arasında kuvvetli ekonomik ilişki kurulma fırsatını yakalanmış oldu. Bu kapsamda, konferansa ev sahipliği yapan TOBB Başkanımıza, güzel iş birliklerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu fırsatı bizlere sunduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.