whatsapp

Cevizin İçindeki kabukların faydaları

SAĞLIK 30.03.2018 - 02:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cevizin İçindeki kabukların faydaları

Cevizin içinden çıkan kabukların faydası nedir:
 Birçoğumuz cevizi kabuklu alıp tüketiyoruz Bilmeyenler için bir bilgi paylaşmak istiyoruz: Cevizi kırdığımızda 2 ceviz parçasının arasında bulunan ağaç yaprağı gibi olan resimde gördüğünüz parçaları lütfen atmayınız Yıllar önce çok değerli bir büyüğüm tavsiye etmişti bu yapraklar, görünüm itibariyle de sanki akciğerlerimize benzemektedir ve bir tutamı bir fincan ile sadece 2-3 dk kaynatılarak içildiğinde özellikle öksürüğe ve balgam problemine çok iyi gelmektedir. Ayrıca içinde bulunan omega ile yağ yakımı aktif hale geliyor ve faydalı kollestrol ile damar sağlığını koruyor… Kötü kollestrolü olanlar ceviz içi ile birlikte mutlaka Cevizin içinden çıkan kabukları çay ile beraber tüketmelidir. Bölgesel yağlanması olanlar, diyet yaptığı halde göbek ve basenlerinde fazlalık olanlar için ideal bir yağ eritme ve kilo verme kürü. Mutlaka deneyin arkadaşlar, özellikle de ilaç almasını istemediğimiz çocuklarımız için mükemmel bir şifa kaynağı.
Cevizin içinden çıkan kabukların faydası nedir:

 Birçoğumuz cevizi kabuklu alıp tüketiyoruz Bilmeyenler için bir bilgi paylaşmak istiyoruz: Cevizi kırdığımızda 2 ceviz parçasının arasında bulunan ağaç yaprağı gibi olan resimde gördüğünüz parçaları lütfen atmayınız

Yıllar önce çok değerli bir büyüğüm tavsiye etmişti bu yapraklar, görünüm itibariyle de sanki akciğerlerimize benzemektedir ve bir tutamı bir fincan ile sadece 2-3 dk kaynatılarak içildiğinde özellikle öksürüğe ve balgam problemine çok iyi gelmektedir.

Ayrıca içinde bulunan omega ile yağ yakımı aktif hale geliyor ve faydalı kollestrol ile damar sağlığını koruyor…

Kötü kollestrolü olanlar ceviz içi ile birlikte mutlaka Cevizin içinden çıkan kabukları çay ile beraber tüketmelidir.

Bölgesel yağlanması olanlar, diyet yaptığı halde göbek ve basenlerinde fazlalık olanlar için ideal bir yağ eritme ve kilo verme kürü.

Mutlaka deneyin arkadaşlar, özellikle de ilaç almasını istemediğimiz çocuklarımız için mükemmel bir şifa kaynağı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.