whatsapp

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Kurum Seydişehir’de

SİYASET 01.08.2020 - 23:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Kurum Seydişehir’de

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Murat Kurum Seydişehir’i ziyaret ederek Nevzat bey parkında devam eden millet bahçesinde incelemelerde bulundu. Millet Bahçesinin 2021 yılının sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Kurum, Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyeleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Kurum sözlerine, “Seydişehir ilçemizde yürüttüğümüz millet bahçesinin yapımı tamamlandıktan sonra turizm noktasında canlanma olacak. Tarım noktasında da ilçemize destek olamaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize soğuk hava deposu yapımı için çalışmalarımızı başlattık. 2 milyon liralık bir hibe desteği sağlayarak, 1.000 M3’lük soğuk hava deposu kazandıracağız. Yine ilçemize sosyal konut anlamında da yatırımlarımız devam edecek. Önümüzdeki yıl itibariyle TOKİ aracılığıyla ilçemize yeni sosyal konutlar yapacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçe ziyaretleri kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe kaymamı Aydın Erdoğan, Selçuklu, Meram, Karatay Belediye Başkanları da eşlik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Murat Kurum Seydişehir’i ziyaret ederek Nevzat bey parkında devam eden millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Millet Bahçesinin 2021 yılının sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Kurum, Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyeleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Kurum sözlerine, “Seydişehir ilçemizde yürüttüğümüz millet bahçesinin yapımı tamamlandıktan sonra turizm noktasında canlanma olacak. Tarım noktasında da ilçemize destek olamaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize soğuk hava deposu yapımı için çalışmalarımızı başlattık. 2 milyon liralık bir hibe desteği sağlayarak, 1.000 M3’lük soğuk hava deposu kazandıracağız. Yine ilçemize sosyal konut anlamında da yatırımlarımız devam edecek. Önümüzdeki yıl itibariyle TOKİ aracılığıyla ilçemize yeni sosyal konutlar yapacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçe ziyaretleri kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe kaymamı Aydın Erdoğan, Selçuklu, Meram, Karatay Belediye Başkanları da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.