whatsapp

Cezaevinden tahliyeler başladı

YAŞAM 19.08.2016 - 22:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cezaevinden tahliyeler başladı

Seydişehir T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.
Mutluluklarını aileleriyle paylaşan hükümlüler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tahliye edilen hükümlü Metin Demir, ''Cezaevinden tahliye olduğum için çok mutluyum. Böyle bir şey beklemiyordum, çok iyi oldu. Bundan sonra bizim için hayırlısı olur inşallah. Allah devletimiz ve milletimiz için doğruluk nasip etsin. Hükümete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz.'' dedi. Hükümlü Orgun Kopcak’ da tahliye kararından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Allah kimseye göstermesin kalanlara sabır diliyorum dedi. Seydişehir T tipi kapalı ve açık ceza evinden 200'e yakın hükümlünün kararname gereği denetimli serbestlikten yararlanacağı öğrenildi.
Seydişehir T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

Mutluluklarını aileleriyle paylaşan hükümlüler, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tahliye edilen hükümlü Metin Demir, ''Cezaevinden tahliye olduğum için çok mutluyum. Böyle bir şey beklemiyordum, çok iyi oldu. Bundan sonra bizim için hayırlısı olur inşallah. Allah devletimiz ve milletimiz için doğruluk nasip etsin. Hükümete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz.'' dedi.

Hükümlü Orgun Kopcak’ da tahliye kararından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Allah kimseye göstermesin kalanlara sabır diliyorum dedi.

Seydişehir T tipi kapalı ve açık ceza evinden 200'e yakın hükümlünün kararname gereği denetimli serbestlikten yararlanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.