whatsapp

CHP 10 Kasım mesaj yayımladı

SİYASET 10.11.2019 - 12:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP 10 Kasım mesaj yayımladı

İlçe Başkanı Orhan ÖZEL şu mesajları verdi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; Bitmiş olan bir milleti, Anadolu’yu; yedi düvele, dünyanın tüm emperyalist güçlerine karşı ayağa kaldırıp, zafer kazanmış büyük bir askerdir. Bir topluluğu uçurumun kenarından alıp, bir ulus yaratan ve Cumhuriyet’i kuran büyük bir devlet adamıdır. Dahası yüzlerce yıllık karanlığı yıkıp aydınlık bir gelecek vaat eden büyük bir devrimcidir, Osmanlıdan da aldığı tecrübe ile de, Bütün Anadolu halkı ile birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmış ve bu güzel topraklarda yoksulluğu, cehaleti bitirerek; bilimin rehberliğinde insana yaraşır bir yaşam modeli oluşturmayı hedeflemiştir. Oluşturduğu tam Bağımsız güçlü Cumhuriyetimiz sayesinde de 100 yıldır, Ortadoğu coğrafyasında güven içinde yaşamaktayız. Onun ilkelerini takip ettiğimiz sürede hiç bir bölücü ve emperyalist güç bizi yıkamaz. Hakkında gizli kapaklı yürütülen bütün kara propagandalara rağmen Atatürk sevgisi bu aziz milletin kalbinden asla uzaklaştırılamamıştır. Bazı güç sahiplerinin Atatürk’ün ismini bu ülkeden silmeye çalıştıkları aşikâr olsa da; Türk Halkı, Atatürk’ün en büyük mirası olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne  sahip çıkıyor ve sonsuza kadar sahip çıkacaktır. O’nun en büyük ümidimdir, dediği Türk gençliği; bugün yaşananlara seyirci kalmayacak, karanlığın karşısında dimdik duracak ve aydınlığın yeniden hakim olacağı üreten, bilimle yükselen çağdaş Türkiye Cumhuriyeti mücadelesini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

İlçe Başkanı Orhan ÖZEL şu mesajları verdi,

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; Bitmiş olan bir milleti, Anadolu’yu; yedi düvele, dünyanın tüm emperyalist güçlerine karşı ayağa kaldırıp, zafer kazanmış büyük bir askerdir. Bir topluluğu uçurumun kenarından alıp, bir ulus yaratan ve Cumhuriyet’i kuran büyük bir devlet adamıdır. Dahası yüzlerce yıllık karanlığı yıkıp aydınlık bir gelecek vaat eden büyük bir devrimcidir,

Osmanlıdan da aldığı tecrübe ile de, Bütün Anadolu halkı ile birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmış ve bu güzel topraklarda yoksulluğu, cehaleti bitirerek; bilimin rehberliğinde insana yaraşır bir yaşam modeli oluşturmayı hedeflemiştir. Oluşturduğu tam Bağımsız güçlü Cumhuriyetimiz sayesinde de 100 yıldır, Ortadoğu coğrafyasında güven içinde yaşamaktayız. Onun ilkelerini takip ettiğimiz sürede hiç bir bölücü ve emperyalist güç bizi yıkamaz. Hakkında gizli kapaklı yürütülen bütün kara propagandalara rağmen Atatürk sevgisi bu aziz milletin kalbinden asla uzaklaştırılamamıştır. Bazı güç sahiplerinin Atatürk’ün ismini bu ülkeden silmeye çalıştıkları aşikâr olsa da; Türk Halkı, Atatürk’ün en büyük mirası olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne  sahip çıkıyor ve sonsuza kadar sahip çıkacaktır.

O’nun en büyük ümidimdir, dediği Türk gençliği; bugün yaşananlara seyirci kalmayacak, karanlığın karşısında dimdik duracak ve aydınlığın yeniden hakim olacağı üreten, bilimle yükselen çağdaş Türkiye Cumhuriyeti mücadelesini sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.