whatsapp

CHP’de delege seçimleri yapıldı

SİYASET 11.11.2019 - 13:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’de delege seçimleri yapıldı

Seydişehir Cumhuriyet halk partisi delege seçimini yaptı. Mahalle delegelerinin seçilmesinden sonra ilçe kongreleri süreci açılacak… 2020 Nisan ayında kurultayını toplayacak olan CHP’de, mahalle delegelerinin seçimi bugün başladı. Edinilen bilgiye göre, mahalle delegelerinin seçimlerinin tamamlanmasından sonra ilçe kongreleri süreci açılacak. İlçe kongrelerinde seçilecek delegeler il kongresinde, il kongresinde seçilen delegeler de 2020 yılında Kurultay’da oy kullanacak. Kurultaya 1200 delegenin katılması bekleniyor.

Seydişehir Cumhuriyet halk partisi delege seçimini yaptı.

Mahalle delegelerinin seçilmesinden sonra ilçe kongreleri süreci açılacak…

2020 Nisan ayında kurultayını toplayacak olan CHP’de, mahalle delegelerinin seçimi bugün başladı.

Edinilen bilgiye göre, mahalle delegelerinin seçimlerinin tamamlanmasından sonra ilçe kongreleri süreci açılacak. İlçe kongrelerinde seçilecek delegeler il kongresinde, il kongresinde seçilen delegeler de 2020 yılında Kurultay’da oy kullanacak. Kurultaya 1200 delegenin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.