whatsapp

CHP’de kongre tarihi 21 Aralık

SİYASET 08.12.2019 - 00:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’de kongre tarihi 21 Aralık

Seydişehir CHP ilçe başkanlığının 21 Aralık’ta yapılacak genel kurulunun saat ve yerinin de netleştiği bildirildi. 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00 da Belediye düğün salonunda yapılacağı bildirildi. Orhan Özel ve Yunus Uysal’ın aday olduğu genel kurula Konya milletvekili Abdullatif Şener, eski milletvekillerinden Hüsnü Bozkurt, İl yöneticilerini katılacağı öğrenildi. Açılış ve yoklama ile başlayacak kongrede Divan kurulunun oluşturulması ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Dilek ve temenniler bölümü sonrası ise İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetimi ve İl Delegasyon seçimleri gerçekleştirilecek.

Seydişehir CHP ilçe başkanlığının 21 Aralık’ta yapılacak genel kurulunun saat ve yerinin de netleştiği bildirildi.

21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00 da Belediye düğün salonunda yapılacağı bildirildi.

Orhan Özel ve Yunus Uysal’ın aday olduğu genel kurula Konya milletvekili Abdullatif Şener, eski milletvekillerinden Hüsnü Bozkurt, İl yöneticilerini katılacağı öğrenildi.

Açılış ve yoklama ile başlayacak kongrede Divan kurulunun oluşturulması ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak.

Dilek ve temenniler bölümü sonrası ise İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetimi ve İl Delegasyon seçimleri gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.