whatsapp

CHP Değirmenci mahallesini ziyaret etti

SİYASET 25.02.2019 - 01:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Değirmenci mahallesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav, İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye meclis adayları ve kadın kollarından oluşan heyet Değirmenci mahallesini ziyaret etti. CHP heyeti, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Daha sonra heyet cem evinde canlarla bir araya geldi. Aynı kültürün ve aynı dinin mensupları olduklarını kaydeden CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, Yıllardır süren bu hoşgörü, birlik ve beraberliğimiz sonsuza dek sürmesini dile getirdi. Başkan Özel, “Farklı inanç ve kültürden yurttaşlarımız, yüzyıllardır kardeşçe bir arada yaşıyor. Allah bu birliğimizi bozmasın. Bugün Değirmenci mahallesinde başkan adayımızın projelerini anlatma imkânı bulduk. Adayımız Mehmet Katlav inşallah sizlerin desteğiyle başkan seçilip Seydişehir huzur bulacak.” dedi. Ülkesini seven insanların ortak hareket etmelerinin önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav, “Seydişehir göç veriyor. Ekonomi de küçülüyor. Tarım ve hayvancılık zor durumda. Esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor.  turizm de yok. İnsanlarımızın genel sorunlarına çare olmak için projelerimiz hazır. Sizlerin vereceğiniz güçle sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Desteğinizi bekliyoruz’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav, İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye meclis adayları ve kadın kollarından oluşan heyet Değirmenci mahallesini ziyaret etti.
CHP heyeti, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Daha sonra heyet cem evinde canlarla bir araya geldi.

Aynı kültürün ve aynı dinin mensupları olduklarını kaydeden CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, Yıllardır süren bu hoşgörü, birlik ve beraberliğimiz sonsuza dek sürmesini dile getirdi.

Başkan Özel, “Farklı inanç ve kültürden yurttaşlarımız, yüzyıllardır kardeşçe bir arada yaşıyor. Allah bu birliğimizi bozmasın. Bugün Değirmenci mahallesinde başkan adayımızın projelerini anlatma imkânı bulduk. Adayımız Mehmet Katlav inşallah sizlerin desteğiyle başkan seçilip Seydişehir huzur bulacak.” dedi.
Ülkesini seven insanların ortak hareket etmelerinin önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkan Adayı Müh. Mehmet Katlav, “Seydişehir göç veriyor. Ekonomi de küçülüyor. Tarım ve hayvancılık zor durumda. Esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor.  turizm de yok. İnsanlarımızın genel sorunlarına çare olmak için projelerimiz hazır. Sizlerin vereceğiniz güçle sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Desteğinizi bekliyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.