whatsapp

CHP'den Fener alayı

SİYASET 15.05.2019 - 10:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'den Fener alayı

Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürkçü düşünce derneği 18 Mayıs günü fener alayı düzenliyor Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için milli mücadeleyi başlatmasının 100. yılı anısına fener alayı düzenlenecektir. Konu ile ilgili CHP İlçe Başkanı Orhan Özel şu açıklamalarda bulunmuştur. Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu Düşman İşgalinden Kurtarmak için Milli Mücadeleyi Başlatmasının 100. Yılı (1919-2019) anısına 18.05.2019 Cumartesi Günü saat 22.30 da (Teravi Çıkışı)  Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı ve ADD Seydişehir Şubesi olarak “Fener Alayı” Programı organize etmiştir. Güzergâh Merkez İlkokulu önünden başlayıp, Milli Egemenlik Caddesi, Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile son bulacaktır. Yürüyüş sırasında Milli marşlar okunacak, Sadece Türk bayrağı ve Atatürk resimleri taşınacaktır. Bu arada gençler meşaleler yakıp taşıyacaktır.  Atatürk bugüne o kadar çok önem verdi ki; bugünü Gençlik ve Spor Bayramı ilan ederek, geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliğine armağan etti. Dolayısı ile Vatanımız ve Cumhuriyetimiz için böylesine önemli bir günün 100. Yılı anısına düzenlenen bu Fener Alayına, hangi parti ve görüşten olursa olsun, Ülkesini seven herkes davetlidir.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürkçü düşünce derneği 18 Mayıs günü fener alayı düzenliyor

Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için milli mücadeleyi başlatmasının 100. yılı anısına fener alayı düzenlenecektir.

Konu ile ilgili CHP İlçe Başkanı Orhan Özel şu açıklamalarda bulunmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’yu Düşman İşgalinden Kurtarmak için Milli Mücadeleyi Başlatmasının 100. Yılı (1919-2019) anısına 18.05.2019 Cumartesi Günü saat 22.30 da (Teravi Çıkışı)  Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı ve ADD Seydişehir Şubesi olarak “Fener Alayı” Programı organize etmiştir. Güzergâh Merkez İlkokulu önünden başlayıp, Milli Egemenlik Caddesi, Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile son bulacaktır.

Yürüyüş sırasında Milli marşlar okunacak, Sadece Türk bayrağı ve Atatürk resimleri taşınacaktır. Bu arada gençler meşaleler yakıp taşıyacaktır.

 Atatürk bugüne o kadar çok önem verdi ki; bugünü Gençlik ve Spor Bayramı ilan ederek, geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliğine armağan etti. Dolayısı ile Vatanımız ve Cumhuriyetimiz için böylesine önemli bir günün 100. Yılı anısına düzenlenen bu Fener Alayına, hangi parti ve görüşten olursa olsun, Ülkesini seven herkes davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.