whatsapp

CHP'den Soylunun açıklamasına tepki

SİYASET 16.03.2019 - 18:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'den Soylunun açıklamasına tepki

Ne Cumhuriyet Halk Partisi’nden ne İyi Parti’den ne de AK Parti’den terör sevici meclis üyesi adayı yoktur, çıkmaz! Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav yaptığı açıklamada;  İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ilçemizde 16 Mart 2019 tarihinde yapılan mitingde yaptığı konuşmada, “diyelim ki ilçenize bir şehit geldi ve belediye meclisinde şehidimizin adının bir sokağa-caddeye verilmesi gündeme geldi, sanıyor musunuz ki CHP li meclis üyeleri buna izin vereceklerdir, karşı çıkmayacaklardır, karşılığında adı bir terör eylemi ile karışmış birinin de bir sokağa isminin verilmesini şart koşacaklardır” şeklinde talihsiz bir açıklama yapmıştır. Bu açıklama partimizi derinden üzdüğü gibi aylardır seçim çalışmalarında sokak sokak gezip elini sıktığımız tüm Seydişehirli hemşerilerimizi de derinden üzdüğünden eminiz. Sayın Soylu bilmelidir ki, Arasında bir şehit annesinin de bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Aday arkadaşlarımızın tamamı vatanına, memleketine, devletine bağlı insanlardır. Kimseden vatanseverlik dersi almaya ihtiyaçları yoktur. Yakışıksız bu söylemi kınıyoruz. Soylu’nun kastettiği terör seviciler Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi adaylarımız arasından çıkmaz, Büyük Birlik Partili, İyi Partili, AK Partili Meclis Üyesi arkadaşlarımız arasından da çıkmaz. Bulamazsınız. Toplum yeteri kadar ayrışmışken bu söylemlerin hiçbirimize fayda getirmeyeceği açıktır.  Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu yana her zaman sahada karşılaştığımız AK Partili, İYİ Partili, Saadet Partili kardeşlerimizle büyük bir olgunlukla sarıldık, sohbet ettik.  Bu sürecin seçime kadar da seçim sonucunda da değişmeyeceğini umut ediyoruz. Orhan Özel      Mehmet Katlav CHP Seydişehir İlçe Başkanı CHP Seydişehir Belediye  Başkan Adayı

Ne Cumhuriyet Halk Partisi’nden ne İyi Parti’den ne de AK Parti’den terör sevici meclis üyesi adayı yoktur, çıkmaz!
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav yaptığı açıklamada; 
İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ilçemizde 16 Mart 2019 tarihinde yapılan mitingde yaptığı konuşmada, “diyelim ki ilçenize bir şehit geldi ve belediye meclisinde şehidimizin adının bir sokağa-caddeye verilmesi gündeme geldi, sanıyor musunuz ki CHP li meclis üyeleri buna izin vereceklerdir, karşı çıkmayacaklardır, karşılığında adı bir terör eylemi ile karışmış birinin de bir sokağa isminin verilmesini şart koşacaklardır” şeklinde talihsiz bir açıklama yapmıştır.
Bu açıklama partimizi derinden üzdüğü gibi aylardır seçim çalışmalarında sokak sokak gezip elini sıktığımız tüm Seydişehirli hemşerilerimizi de derinden üzdüğünden eminiz.
Sayın Soylu bilmelidir ki, Arasında bir şehit annesinin de bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Aday arkadaşlarımızın tamamı vatanına, memleketine, devletine bağlı insanlardır. Kimseden vatanseverlik dersi almaya ihtiyaçları yoktur. Yakışıksız bu söylemi kınıyoruz.
Soylu’nun kastettiği terör seviciler Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi adaylarımız arasından çıkmaz, Büyük Birlik Partili, İyi Partili, AK Partili Meclis Üyesi arkadaşlarımız arasından da çıkmaz. Bulamazsınız.
Toplum yeteri kadar ayrışmışken bu söylemlerin hiçbirimize fayda getirmeyeceği açıktır. 
Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu yana her zaman sahada karşılaştığımız AK Partili, İYİ Partili, Saadet Partili kardeşlerimizle büyük bir olgunlukla sarıldık, sohbet ettik. 
Bu sürecin seçime kadar da seçim sonucunda da değişmeyeceğini umut ediyoruz.
Orhan Özel      Mehmet Katlav
CHP Seydişehir İlçe Başkanı CHP Seydişehir Belediye  Başkan Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.