whatsapp

CHP fener alayı düzenledi

SİYASET 19.03.2019 - 00:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP fener alayı düzenledi

CHP Seydişehir İlçe Örgütü 18 Mart Çanakkale zaferi nedeniyle fener alayı düzenledi. Çanakkale Zaferin 104 yıldönümünde dolayısıyla düzenlenen fener alayına, Hükümet binasının önünden  Çanakkale Şehitleri için yapılan   Duanın  ardından  başlayan yürüyüşe çok sayıda partili  katıldı. CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel 104 yıl önce bugün Çanakkale’de emperyalist  güçlere karşı destansı bir başkaldırı ile Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu. Bu direniş sadece Türk milletine umut olmakla kalmadı bütün mazlum milletlere örnek oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sayfasına çıktığı, Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr mücadelesi ile büyük bir zafere dönüşen Çanakkale Savaşı, modern Türkiye’nin kurulması ve ülkemizin bugüne gelmesini sağlamıştır. Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlayan ve yaşaması için canını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi Yürüyüşte konuşan  CHP il başkanı  Barış Bektaş "  Kimsenin Milletimizi Zillet terörist ve sair gibi kavramlarla bölmeye parçalamaya ve nifak tohumları etmeye hakkı yok. Bakım Çanakkale'ye gezenler bilir o memlekette her kimlikten insanlar yaşamakta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümünde büyük zaferin tüm kahramanlarını, bu topraklar için toprağa düşmüş pak alınları öpülesi tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum" dedi. Programa CHP Konya il başkanı Av Barış Bektaş, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel Seydişehir Belediye Başkan Adayı  Mehmet Katlav  çok sayıda  partili katıldı. Sadece  Türk Bayraklarının taşındığı Program Hükümet Binası önünde  Başlayan Program  Atatürk Caddesi Milli Egemenlik Caddesi Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet Caddesinde yürüyen  binlerce  vatandaşın katılımı ile tekrar  başladığı  yerde  İstiklal Marşının okunması ile  sona erdi.

CHP Seydişehir İlçe Örgütü 18 Mart Çanakkale zaferi nedeniyle fener alayı düzenledi.

Çanakkale Zaferin 104 yıldönümünde dolayısıyla düzenlenen fener alayına, Hükümet binasının önünden  Çanakkale Şehitleri için yapılan   Duanın  ardından  başlayan yürüyüşe çok sayıda partili  katıldı.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel 104 yıl önce bugün Çanakkale’de emperyalist  güçlere karşı destansı bir başkaldırı ile Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu. Bu direniş sadece Türk milletine umut olmakla kalmadı bütün mazlum milletlere örnek oldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sayfasına çıktığı, Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr mücadelesi ile büyük bir zafere dönüşen Çanakkale Savaşı, modern Türkiye’nin kurulması ve ülkemizin bugüne gelmesini sağlamıştır.

Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlayan ve yaşaması için canını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi

Yürüyüşte konuşan  CHP il başkanı  Barış Bektaş "  Kimsenin Milletimizi Zillet terörist ve sair gibi kavramlarla bölmeye parçalamaya ve nifak tohumları etmeye hakkı yok. Bakım Çanakkale'ye gezenler bilir o memlekette her kimlikten insanlar yaşamakta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümünde büyük zaferin tüm kahramanlarını, bu topraklar için toprağa düşmüş pak alınları öpülesi tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum" dedi.

Programa CHP Konya il başkanı Av Barış Bektaş, Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel Seydişehir Belediye Başkan Adayı  Mehmet Katlav  çok sayıda  partili katıldı.

Sadece  Türk Bayraklarının taşındığı Program Hükümet Binası önünde  Başlayan Program  Atatürk Caddesi Milli Egemenlik Caddesi Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet Caddesinde yürüyen  binlerce  vatandaşın katılımı ile tekrar  başladığı  yerde  İstiklal Marşının okunması ile  sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.