whatsapp

CHP ilçe başkanı Özel, bu liste Seydişehir’i uçurur

SİYASET 23.02.2019 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanı Özel, bu liste Seydişehir’i uçurur

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Orhan Özel, Seydişehir’i uçuracak bir liste hazırladıklarını vurguladı. Özel, "Hiçbir meclis üyesi adayını benim adamım mantığıyla liste yapmadığını vurguladı. Listeye profesyonel bir çalışmayla şekil verdiklerini kaydeden Özel, ‘’Seydişehir’e hizmet adına titiz bir çalışma sonucunda listelerimizi oluşturduk. Listelerimizi hazırlarken, her kesimi kucaklayan, her meslekten, her kültürden isimler olmasına dikkat ettik. Belediye meclis üyesi adaylarımız arasında mali müşavir de var, avukat da var, esnaf da var, şehir planlamacısı da doktoru da var, harita mühendisi de işçisi de, çiftçisi de var. Mecliste ilçemizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte bir bütünlük sağlamaya dikkat ettik. Bu doğrultuda, yaptığımız istişare ve görüşmelerin ardından kadın ve gençlerin de olduğu Seydişehir’i uçuracak bir liste hazırladık."

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Orhan Özel, Seydişehir’i uçuracak bir liste hazırladıklarını vurguladı.

Özel, "Hiçbir meclis üyesi adayını benim adamım mantığıyla liste yapmadığını vurguladı.
Listeye profesyonel bir çalışmayla şekil verdiklerini kaydeden Özel, ‘’Seydişehir’e hizmet adına titiz bir çalışma sonucunda listelerimizi oluşturduk. Listelerimizi hazırlarken, her kesimi kucaklayan, her meslekten, her kültürden isimler olmasına dikkat ettik. Belediye meclis üyesi adaylarımız arasında mali müşavir de var, avukat da var, esnaf da var, şehir planlamacısı da doktoru da var, harita mühendisi de işçisi de, çiftçisi de var. Mecliste ilçemizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte bir bütünlük sağlamaya dikkat ettik. Bu doğrultuda, yaptığımız istişare ve görüşmelerin ardından kadın ve gençlerin de olduğu Seydişehir’i uçuracak bir liste hazırladık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.