whatsapp

CHP ilçe başkanlığından basın açıklaması

SİYASET 03.02.2019 - 23:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanlığından basın açıklaması

CHP, ilçe başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada Seydişehir’in kan kaybetmeye devam ettiğini söyledi. Nüfusumuz bir yılda 207 kişi azaldığını kaydeden Başkan Orhan Özel, ‘’TÜİK verilerine göre, Seydişehir nüfusu 2007-2017 yılları arasında sadece 1096 kişi artmış bulunmakta, 2017 yılında ise bu rakam sadece 69 olmuş. 2018 yılı itibariyle nüfusta 207 azalma söz konusu. Türkiye’nin ortalama nüfus artış oranı yıllık binde 13 olup bunun on yıl sonucunda Seydişehir’e yansıması gereken  sayısal karşılığı da 8294 kişi olmalıydı. Nüfusumuz Türkiye ortalamasında artmadığı gibi ciddi bir erime söz konusu. Yıllar yılı kötü yönetim örnekleriyle şehrin geldiği hal; eriyen, göç veren ve geleceğinden şüphe duyan bir şehir. Seydişehir gençliği için, çocuklarımız için heyecan yaratan, umut yaratan bir şehir hayal ederken; göç veren, güç yitiren bir şehirle karşı karşıyayız. Bu düzen değişmeli, hep birlikte değiştirmeliyiz. Şehrimizin erimesine göz yumamayız. Seydişehir’i yeniden eski coşkulu günlerine çevirmek için yeni projeler geliştirmekteyiz ve gece gündüz çalışmaktayız. Kısaca ilçemiz ciddi oranda göç vermektedir. Bunun formülü de üretmek, yetiştirmek ve ekmektir. Sanayiyi, tarımı ve hayvancılığı yeniden harekete geçireceğimiz zaman sorun kendi kendine çözülecektir. Şehrimizi yönete duran siyasi iktidarın bu kaygıları o kadar da önemsemediği, üretmekten ve paylaşmaktan haz almadığı açıktır. Önümüzdeki yerel seçimler şehrimiz için bir dönüm noktası niteliğindedir. Halkımız bu kritik günlerde doğru projelerle ve doğru kişilerle hareket ederek yeniden ayağa kalkacaktır.’’ dedi.

CHP, ilçe başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada Seydişehir’in kan kaybetmeye devam ettiğini söyledi.

Nüfusumuz bir yılda 207 kişi azaldığını kaydeden Başkan Orhan Özel,

‘’TÜİK verilerine göre, Seydişehir nüfusu 2007-2017 yılları arasında sadece 1096 kişi artmış bulunmakta, 2017 yılında ise bu rakam sadece 69 olmuş. 2018 yılı itibariyle nüfusta 207 azalma söz konusu. Türkiye’nin ortalama nüfus artış oranı yıllık binde 13 olup bunun on yıl sonucunda Seydişehir’e yansıması gereken  sayısal karşılığı da 8294 kişi olmalıydı. Nüfusumuz Türkiye ortalamasında artmadığı gibi ciddi bir erime söz konusu.

Yıllar yılı kötü yönetim örnekleriyle şehrin geldiği hal; eriyen, göç veren ve geleceğinden şüphe duyan bir şehir. Seydişehir gençliği için, çocuklarımız için heyecan yaratan, umut yaratan bir şehir hayal ederken; göç veren, güç yitiren bir şehirle karşı karşıyayız. Bu düzen değişmeli, hep birlikte değiştirmeliyiz. Şehrimizin erimesine göz yumamayız. Seydişehir’i yeniden eski coşkulu günlerine çevirmek için yeni projeler geliştirmekteyiz ve gece gündüz çalışmaktayız. Kısaca ilçemiz ciddi oranda göç vermektedir. Bunun formülü de üretmek, yetiştirmek ve ekmektir. Sanayiyi, tarımı ve hayvancılığı yeniden harekete geçireceğimiz zaman sorun kendi kendine çözülecektir. Şehrimizi yönete duran siyasi iktidarın bu kaygıları o kadar da önemsemediği, üretmekten ve paylaşmaktan haz almadığı açıktır. Önümüzdeki yerel seçimler şehrimiz için bir dönüm noktası niteliğindedir. Halkımız bu kritik günlerde doğru projelerle ve doğru kişilerle hareket ederek yeniden ayağa kalkacaktır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.