whatsapp

CHP ilçe örgütü iftar yemeği verdi

SİYASET 29.05.2018 - 12:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe örgütü iftar yemeği verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi.
bir restorantta verilen iftar yemeğine, CHP Konya Milletvekili Adayları Abdüllatif Şener, Hasan Sarımehmetoğlu, , Orhan Kaya, Hasan Pektekin, Nazife Demirhan, Şeniz Kurtuluş, İsmail Ünsal Hikmet Balcı, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İlçe Başkanı Orhan Özel ve davetli partililer katıldı. İftarda konuşan CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’dan başlatmış olduğu 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler çalışmasıyla iktidar yürüyüşümüz başlamıştır. Şimdiden hayırlı olsun. İftarımıza katılan tüm misafirlerimize de yönetim kurulumuz adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Tüm insanların Ramazan ayını tebrik eden Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, ‘’ Sizlerle beraber bu Ramazan soframızda hep birlikte oruçlarımızı açtık. Bu akşam burada aynı lokmayı paylaşmaktan bize verdiğiniz hazzı hiç unutamayacağız. Hepinize çok teşekkür ederim.’’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi.

bir restorantta verilen iftar yemeğine, CHP Konya Milletvekili Adayları Abdüllatif Şener, Hasan Sarımehmetoğlu, , Orhan Kaya, Hasan Pektekin, Nazife Demirhan, Şeniz Kurtuluş, İsmail Ünsal Hikmet Balcı, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İlçe Başkanı Orhan Özel ve davetli partililer katıldı.

İftarda konuşan CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’dan başlatmış olduğu 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler çalışmasıyla iktidar yürüyüşümüz başlamıştır. Şimdiden hayırlı olsun. İftarımıza katılan tüm misafirlerimize de yönetim kurulumuz adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm insanların Ramazan ayını tebrik eden Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, ‘’ Sizlerle beraber bu Ramazan soframızda hep birlikte oruçlarımızı açtık. Bu akşam burada aynı lokmayı paylaşmaktan bize verdiğiniz hazzı hiç unutamayacağız. Hepinize çok teşekkür ederim.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.