whatsapp

CHP Konya il başkanı Barış Bektaş, görevinin başında

SİYASET 25.12.2020 - 00:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Konya il başkanı Barış Bektaş, görevinin başında

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, düzenlediği basın toplantısında Konya il başkanı Barış Bektaş’a yönelik taciz olayının yandaş medya tarafından kirli bir siyaset tarafından iftira karalama kampanyası olduğunu söyledi. Genel başkan yardımcısı Salıcı, ‘’ Olayın mağdur olduğu iddia edilen tarafla görüşüldü.  Gördük ki böyle bir olayın yaşanmadığı ortaya çıktı. Partimize yönelik çirkin bir iftira olduğu anlaşıldı. İl Başkanımız görevinin başında’’ dedi. CHP Konya il başkanı Barış Bektaş, ‘’ Hakkımda adli bir başvuru dahi olmadan, basın aracılığıyla iftira ve karalama kampanyası düzenlenmiştir. Genel merkezin araştırması sonucunda disiplin işlemine dahi gerek görülmemiştir. İlk günkü inanç ve kararlılığımdan ödün vermeden, kumpaslara boyun eğmeden görevimin başındayım. Bu süreçteki desteğiniz için teşekkür ediyorum.’’ Genel Başkan Yardımcımız Oguz Kaan Salıcı'nın basın açıklaması;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, düzenlediği basın toplantısında Konya il başkanı Barış Bektaş’a yönelik taciz olayının yandaş medya tarafından kirli bir siyaset tarafından iftira karalama kampanyası olduğunu söyledi.

Genel başkan yardımcısı Salıcı, ‘’ Olayın mağdur olduğu iddia edilen tarafla görüşüldü.  Gördük ki böyle bir olayın yaşanmadığı ortaya çıktı. Partimize yönelik çirkin bir iftira olduğu anlaşıldı. İl Başkanımız görevinin başında’’ dedi.

CHP Konya il başkanı Barış Bektaş, ‘’ Hakkımda adli bir başvuru dahi olmadan, basın aracılığıyla iftira ve karalama kampanyası düzenlenmiştir. Genel merkezin araştırması sonucunda disiplin işlemine dahi gerek görülmemiştir. İlk günkü inanç ve kararlılığımdan ödün vermeden, kumpaslara boyun eğmeden görevimin başındayım. Bu süreçteki desteğiniz için teşekkür ediyorum.’’

Genel Başkan Yardımcımız Oguz Kaan Salıcı'nın basın açıklaması;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.