whatsapp

CHP Konya İl Başkanlığından Kamuoyuna Duyuru

SİYASET 13.12.2020 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Konya İl Başkanlığından Kamuoyuna Duyuru

“CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a karşı yapılan iftira ve karalamalar hakkında basın açıklaması” Demokratik yollarla sonuç alamayacaklarını bilenler, toplum nezdinde kabul görmüş Cumhuriyet Halk Partisinin haklı muhalefetini ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemesini akamete uğratmak için organize iftira ve karalama kampanyası yürütmektedir.   Haysiyet cellatlığı yapma gayretiyle insanları, akıldan yoksun çocukça iddialarla öne sürenler ile bu iftiranın kuyruğuna takılanlar hem yargı önünde hem de maşeri vicdan karşısında hesap verecektir. Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanlığı olarak 2018 yılından bu yana parti yöneticilerimizle birlikte başarılarımız kamuoyunun malumudur. Ancak bugün son derece zorlama, akla aykırı aşağılık bir iftira ve karalama ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum. İftira ve karalamalara karşı açıkça ifade ederim ki; Çocuksu ve alçakça yapılan bu iftira çamurunun; ne Cumhuriyet Halk Partisi’ne ne de şahsıma yapışmayacağının bilinmesini isterim. Gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkıp, müfterilerin utancına şahit olacağım inancını taşımanın huzuru içindeyim. Kamuoyuna saygıyla duyurulu Barış Bektaş/ CHP Konya İl Başkanı

“CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a karşı yapılan iftira ve karalamalar hakkında basın açıklaması”

Demokratik yollarla sonuç alamayacaklarını bilenler, toplum nezdinde kabul görmüş Cumhuriyet Halk Partisinin haklı muhalefetini ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemesini akamete uğratmak için organize iftira ve karalama kampanyası yürütmektedir.  

Haysiyet cellatlığı yapma gayretiyle insanları, akıldan yoksun çocukça iddialarla öne sürenler ile bu iftiranın kuyruğuna takılanlar hem yargı önünde hem de maşeri vicdan karşısında hesap verecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanlığı olarak 2018 yılından bu yana parti yöneticilerimizle birlikte başarılarımız kamuoyunun malumudur. Ancak bugün son derece zorlama, akla aykırı aşağılık bir iftira ve karalama ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum. İftira ve karalamalara karşı açıkça ifade ederim ki;

Çocuksu ve alçakça yapılan bu iftira çamurunun; ne Cumhuriyet Halk Partisi’ne ne de şahsıma yapışmayacağının bilinmesini isterim. Gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkıp, müfterilerin utancına şahit olacağım inancını taşımanın huzuru içindeyim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulu

Barış Bektaş/ CHP Konya İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.