whatsapp

CHP’li Gönülal; Ereğli şeker fabrikasının kendi ürünlerini satamaması yanlıştır

SİYASET 07.12.2020 - 12:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Gönülal; Ereğli şeker fabrikasının kendi ürünlerini satamaması yanlıştır

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal Ereğli Şeker Fabrikasıyla ilgili yaptığı açıklamada, şeker fabrikasının kendi ürünlerini kendisini pazarlarken, aracı kullanılmasının anlayamadıklarını söyledi.   Ereğli şeker fabrikasının ürünlerini kendi satarken aracı kullanılmasının yanlış olduğunun üzerinde duran CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, “Ereğli Şeker fabrikası daha önce ürettiği şekerin, melasın, küspenin pazarlamasını kendi yapıyordu. İktidar dâhiyane bir fikir geliştirmiş. Şeker Fabrikasının ürettiği küspe ve melası Türk Tarım şirketine, şekeri de Tarım Kredi Kooperatifi’ne satıyor. Ereğli Şeker Fabrikasından yıllık ortalama 190 bin ton şeker, 500 bin ton küspe, 60 bin ton melas çıkıyor. Tarım Kredi Kooperatifi 2.9 TL ye aldığı şekeri 3.70 TL ye satmaktadır. Bu yapılan tarım Kredi Kooperatifi’ni birileri batırdı da yapılan kooperatifi kurtarma operasyonu mudur?  Türk Tarım şirketi Şeker Fabrikası içine açtığı ofisten, fabrikadan küspeyi 170 kuruşa alıp 220 kuruşa, 1.1 liraya aldığı melası da 1.5 liraya tüketicilere satıyor. Bu şirket hiçbir riske girmeden şeker fabrikasının deposunu personelini, kantarını kullanarak para kazanıyor.  Bu şirkete neden şeker fabrikası üzerinden milyonlarca lira para kazandırılmaktadır. Bu şirketin sahibi kim ya da kimlerdir?  Neden şeker fabrikası ürünlerini kendi pazarlarken, aracı kullanmak zorunda bırakılıyor? Gerçeklerin er ya da geç, ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” dedi.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal Ereğli Şeker Fabrikasıyla ilgili yaptığı açıklamada, şeker fabrikasının kendi ürünlerini kendisini pazarlarken, aracı kullanılmasının anlayamadıklarını söyledi.  

Ereğli şeker fabrikasının ürünlerini kendi satarken aracı kullanılmasının yanlış olduğunun üzerinde duran CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, “Ereğli Şeker fabrikası daha önce ürettiği şekerin, melasın, küspenin pazarlamasını kendi yapıyordu. İktidar dâhiyane bir fikir geliştirmiş. Şeker Fabrikasının ürettiği küspe ve melası Türk Tarım şirketine, şekeri de Tarım Kredi Kooperatifi’ne satıyor. Ereğli Şeker Fabrikasından yıllık ortalama 190 bin ton şeker, 500 bin ton küspe, 60 bin ton melas çıkıyor. Tarım Kredi Kooperatifi 2.9 TL ye aldığı şekeri 3.70 TL ye satmaktadır. Bu yapılan tarım Kredi Kooperatifi’ni birileri batırdı da yapılan kooperatifi kurtarma operasyonu mudur?  Türk Tarım şirketi Şeker Fabrikası içine açtığı ofisten, fabrikadan küspeyi 170 kuruşa alıp 220 kuruşa, 1.1 liraya aldığı melası da 1.5 liraya tüketicilere satıyor. Bu şirket hiçbir riske girmeden şeker fabrikasının deposunu personelini, kantarını kullanarak para kazanıyor.  Bu şirkete neden şeker fabrikası üzerinden milyonlarca lira para kazandırılmaktadır. Bu şirketin sahibi kim ya da kimlerdir?  Neden şeker fabrikası ürünlerini kendi pazarlarken, aracı kullanmak zorunda bırakılıyor? Gerçeklerin er ya da geç, ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.