whatsapp

CHP'li heyetten Kılıçdaroğlu'na ziyaret

SİYASET 17.10.2019 - 02:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li heyetten Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seydişehir CHP ilçe başkanı Orhan Özel ve beraberindeki heyetle görüştü. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP heyetine büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, sosyal demokrat anlayışıyla çalışmalarını istedi.                Kılıçdaroğlu, ‘’Bölgemizin sorunlarının çözümünde inanıyorum il ve ilçe başkanlarımız önemli çalışmalara imza atacaktır. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına giden bu yolda parlamentoda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmek için önceden olduğu gibi var gücümüzle çalışacağız” dedi. İlçe başkanı Orhan Özel, ‘’ CHP Yönetim kurulu ve bir gurup arkadaşımızla, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Vekilimiz Abdullatif Şener ve birçok parti yöneticisi ve vekiller ile görüştük. Seydişehir’in tarihi el sanat dokumasıyla yapılmış hediyelerimizi takdim edip, Ülke ve Şehrimizin sorunlarını istişare ettik. Misafirperverlikleri ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seydişehir CHP ilçe başkanı Orhan Özel ve beraberindeki heyetle görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP heyetine büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, sosyal demokrat anlayışıyla çalışmalarını istedi.               
Kılıçdaroğlu, ‘’Bölgemizin sorunlarının çözümünde inanıyorum il ve ilçe başkanlarımız önemli çalışmalara imza atacaktır. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına giden bu yolda parlamentoda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmek için önceden olduğu gibi var gücümüzle çalışacağız” dedi.
İlçe başkanı Orhan Özel, ‘’ CHP Yönetim kurulu ve bir gurup arkadaşımızla, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Vekilimiz Abdullatif Şener ve birçok parti yöneticisi ve vekiller ile görüştük. Seydişehir’in tarihi el sanat dokumasıyla yapılmış hediyelerimizi takdim edip, Ülke ve Şehrimizin sorunlarını istişare ettik. Misafirperverlikleri ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.