whatsapp

CHP’li Katlav, halk buluşmalarına devam ediyor

SİYASET 14.03.2019 - 11:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Katlav, halk buluşmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, halkla buluşma toplantılarına devam ediyor. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, Tol mahallesinde  halk toplantılarıyla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Projelerini hayata geçirebilmek için kendisine ve 25 Belediye Meclis Üyesi adaylarına destekte bulunulmasını istedi. Katlav, ‘’Seydişehir halkına sevdalıyım. Seydişehir halkına vefa borcum var. Bu borcu ödemek istiyorum. Moral ve motivasyonu bozuk ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için aday oldum Hemşerilerimin desteğiyle seçimi kazanacağımıza inanıyorum” dedi. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi halinde sosyal belediyecilik için düğmeye basacaklarını ifade eden Katlav, ‘’ Seydişehir’de çok büyük sıkıntılar var, hep geriye doğru gidiyor. Ama kararlıyız, şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Seydişehir’i eski günlerine döndürmek için elimizden gelen tüm çabayı yapacağız. Haksızlık yaptırmayacağım bu memlekette. İlçemizi sömürmeye çalışanların önüne geçeceğim. Hak, hukuk, adalet olacak bu şehirde. En azından Seydişehir’de ben ve meclis üyelerimin görevi bu olacak’ şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, halkla buluşma toplantılarına devam ediyor.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, Tol mahallesinde  halk toplantılarıyla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Projelerini hayata geçirebilmek için kendisine ve 25 Belediye Meclis Üyesi adaylarına destekte bulunulmasını istedi.

Katlav, ‘’Seydişehir halkına sevdalıyım. Seydişehir halkına vefa borcum var. Bu borcu ödemek istiyorum. Moral ve motivasyonu bozuk ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için aday oldum Hemşerilerimin desteğiyle seçimi kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi halinde sosyal belediyecilik için düğmeye basacaklarını ifade eden Katlav, ‘’ Seydişehir’de çok büyük sıkıntılar var, hep geriye doğru gidiyor. Ama kararlıyız, şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Seydişehir’i eski günlerine döndürmek için elimizden gelen tüm çabayı yapacağız. Haksızlık yaptırmayacağım bu memlekette. İlçemizi sömürmeye çalışanların önüne geçeceğim. Hak, hukuk, adalet olacak bu şehirde. En azından Seydişehir’de ben ve meclis üyelerimin görevi bu olacak’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.