whatsapp

CHP’li Katlav, kırsal kalkınmaya öncelik vereceğiz

SİYASET 06.02.2019 - 21:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Katlav, kırsal kalkınmaya öncelik vereceğiz

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, köylerin terk edilmiş durumda olduğunu söyledi. Kırsal mahallelerdeki seçim çalışmalarını değerlendiren Katlav, ‘’Köylerimiz maalesef terk edilmiş durumda. Köylerimiz mahalle oldu ama sadece tabelada oldu, gerçek anlamda köyler boşaldı. Köylerde yaşlılarımız, annelerimiz, babalarımız torunlarına hasret gidiyor. Köydeki evlerimiz viran durumda. İnşallah o evlerde badana başlayacak. Köylerimizde çocuk parklarımız var ama oralarda oynayacak çocuk yok. Oraların çocuklarla kaynaması lazım. Kırsal mahallelerde üretilen ürünlerin Seydişehir Belediyesi tarafından bir şekilde garanti altına alınması gereklidir. İzmir’de, Aydın’da, Eskişehir’de bu zaten yapılıyor. Bütün bunların karışımıyla ortaya bir Seydişehir modeli çıkarmaya çalışıyoruz şu anda. Kadınlarımızı kesinlikle en öne çıkaracağız. Kadınlarımızın iş sahibi olması, iş üretmesi için her türlü fırsatı vereceğiz. Malzeme bizden, emek kadınlarımızdan olacak. Çalışmak isteyen kadınlarımızın evlatları bizim evlatlarımız olacak. Onların çocuklarına biz bakacağız ki onlar da istihdama girsin, daha çok çalışsınlar. Hedefimiz daha kalkınan, yaşanabilir ve rahat nefes alınan bir Seydişehir olacak. Kavgası, gürültüsü olmayan bir Seydişehir istiyoruz. Ayrımcılık zaten bizi iyi noktalara getirmiyor. Onun için projelerimizle öne çıkan, halka dokunan, halka sevgiyle yaklaşan ve gönüllerde olan anlayışla sokaklarda olacağız.’’dedi.

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, köylerin terk edilmiş durumda olduğunu söyledi.
Kırsal mahallelerdeki seçim çalışmalarını değerlendiren Katlav, ‘’Köylerimiz maalesef terk edilmiş durumda. Köylerimiz mahalle oldu ama sadece tabelada oldu, gerçek anlamda köyler boşaldı. Köylerde yaşlılarımız, annelerimiz, babalarımız torunlarına hasret gidiyor. Köydeki evlerimiz viran durumda. İnşallah o evlerde badana başlayacak. Köylerimizde çocuk parklarımız var ama oralarda oynayacak çocuk yok. Oraların çocuklarla kaynaması lazım. Kırsal mahallelerde üretilen ürünlerin Seydişehir Belediyesi tarafından bir şekilde garanti altına alınması gereklidir. İzmir’de, Aydın’da, Eskişehir’de bu zaten yapılıyor. Bütün bunların karışımıyla ortaya bir Seydişehir modeli çıkarmaya çalışıyoruz şu anda. Kadınlarımızı kesinlikle en öne çıkaracağız. Kadınlarımızın iş sahibi olması, iş üretmesi için her türlü fırsatı vereceğiz. Malzeme bizden, emek kadınlarımızdan olacak. Çalışmak isteyen kadınlarımızın evlatları bizim evlatlarımız olacak. Onların çocuklarına biz bakacağız ki onlar da istihdama girsin, daha çok çalışsınlar. Hedefimiz daha kalkınan, yaşanabilir ve rahat nefes alınan bir Seydişehir olacak. Kavgası, gürültüsü olmayan bir Seydişehir istiyoruz. Ayrımcılık zaten bizi iyi noktalara getirmiyor. Onun için projelerimizle öne çıkan, halka dokunan, halka sevgiyle yaklaşan ve gönüllerde olan anlayışla sokaklarda olacağız.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.