whatsapp

CHP’li Özel, PTT şubesindeki kuyruklara tepki gösterdi

SİYASET 26.10.2020 - 21:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP’li Özel, PTT şubesindeki kuyruklara tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı PTT ve Türk Telelom’un önünde oluşan kuyruklar ve çalışma şartları  ile ilgili tepki gösterdi.  CHP İlçe Başkanı Orhan Özel PTT ve Türk Telekom önünde, hizmet alabilmek için oluşan vatandaş kalabalığına ve kuyruklara tepki göstererek; şu ifadelere yer verdi.  PTT ve Türk Telekom’un önünden her geçtiğimde veya hizmet alabilmek için gittiğimde, içeride ve kapının önünde onlarca vatandaşın saatlerce kuyrukta, sırasının gelmesini beklediğini görüyorum. Ben bu fotoğrafı 26 Ekim Pazartesi saat 15.00 da çektim. Özellikle Perşembe günleri durum daha da vahim oluyor. Üstelik şu Pandemi sürecinde Maske, mesafe ve hijyen kuralları hak getire. Ama mesele Pandemi süreci değil. Mesele bu kurumlarımızda yeterli personel bulunmamasıdır. Bu eziyeti, güzel şehrimizin güzel insanları hiç de hak etmiyor. Bu kurumlara hizmet alabilmek için gelen insanların büyük çoğunluğu dar gelirli gariban insanlardır. Basit bir işlem için bu insanları çok kötü şartlarda, dışarda saatlerce  bekletmeye ve bunu teşhir etmeye kimsenin hakkı yoktur. Üstelik Bu kurumlardaki memurların zor şartlarda fedakârca çalıştığının da farkındayız. Bu durumlar insanın vicdanını sızlatıyor.   Bu görüntüler şehrimize hiç yakışmıyor. Ancak bu sorunu çözmesi gerekenler İktidar Partisinin temsilcileri ve devletin üst düzey görevlileridir. Yapılması gereken buraya yeterince personel görevlendirmek ve gerekli denetimleri yapmaktır. Niyetim kimseyi rencide etmek ve boşuna suçlamak değildir. Siyaset kurumu bunun için vardır. Şehrimizde bu sahipsizlik görüntüsüne artık bir son verelim. Bu konuda bize de bir görev düşüyorsa hazırız. Selam ve saygılarımla.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı PTT ve Türk Telelom’un önünde oluşan kuyruklar ve çalışma şartları  ile ilgili tepki gösterdi. 

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel PTT ve Türk Telekom önünde, hizmet alabilmek için oluşan vatandaş kalabalığına ve kuyruklara tepki göstererek; şu ifadelere yer verdi. 

PTT ve Türk Telekom’un önünden her geçtiğimde veya hizmet alabilmek için gittiğimde, içeride ve kapının önünde onlarca vatandaşın saatlerce kuyrukta, sırasının gelmesini beklediğini görüyorum. Ben bu fotoğrafı 26 Ekim Pazartesi saat 15.00 da çektim. Özellikle Perşembe günleri durum daha da vahim oluyor. Üstelik şu Pandemi sürecinde Maske, mesafe ve hijyen kuralları hak getire. Ama mesele Pandemi süreci değil. Mesele bu kurumlarımızda yeterli personel bulunmamasıdır. Bu eziyeti, güzel şehrimizin güzel insanları hiç de hak etmiyor. Bu kurumlara hizmet alabilmek için gelen insanların büyük çoğunluğu dar gelirli gariban insanlardır. Basit bir işlem için bu insanları çok kötü şartlarda, dışarda saatlerce  bekletmeye ve bunu teşhir etmeye kimsenin hakkı yoktur. Üstelik Bu kurumlardaki memurların zor şartlarda fedakârca çalıştığının da farkındayız. Bu durumlar insanın vicdanını sızlatıyor. 

 Bu görüntüler şehrimize hiç yakışmıyor. Ancak bu sorunu çözmesi gerekenler İktidar Partisinin temsilcileri ve devletin üst düzey görevlileridir. Yapılması gereken buraya yeterince personel görevlendirmek ve gerekli denetimleri yapmaktır. Niyetim kimseyi rencide etmek ve boşuna suçlamak değildir. Siyaset kurumu bunun için vardır. Şehrimizde bu sahipsizlik görüntüsüne artık bir son verelim. Bu konuda bize de bir görev düşüyorsa hazırız. Selam ve saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.