whatsapp

CHP'li Uysal ‘Hayır’ için destek istedi

SİYASET 06.04.2017 - 17:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP'li Uysal ‘Hayır’ için destek istedi

Cumhuriyet halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı (CHP)Halk pazarında hayır standı açarak vatandaşlardan destek istedi. referandum çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ziyaret etti ve hayır oyu için destek istedi.
CHP İlçe Başkanı Yunus Uysal, Türkiye’nin referandumdan daha önemli sorunlarının olduğunu tek adamlık rejimine karşı duracaklarını ifade etti. Pazarcı esnafının ve halkın hayırdan yana tutum sergilediğini belirten Uysal;” Gördüğümüz kadarıyla halkımız bu süreçten memnun değil, bir kısım vatandaşımız da kanaatlerini gizliyorlar ancak bizlere hayır oyu vereceklerini htiriyorlar. Bazı vatandaşlarımızda hiç umulmayacak bir tepki ile hayır vereceklerini açıkça belirtiyor. Buradan da anladığımız üzere 16 Nisan sonra Türkiye yeni bir iklime uyanacak. Referandumun hepimizin için hayırlı olmasını, Seydişehir, Konya ve ülkemize iyilikler getirmesini, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Hayır standında Pazar esnafı ve vatandaşlara broşür dağıttılar.
Cumhuriyet halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı (CHP)Halk pazarında hayır standı açarak vatandaşlardan destek istedi. referandum çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ziyaret etti ve hayır oyu için destek istedi.

CHP İlçe Başkanı Yunus Uysal, Türkiye’nin referandumdan daha önemli sorunlarının olduğunu tek adamlık rejimine karşı duracaklarını ifade etti.

Pazarcı esnafının ve halkın hayırdan yana tutum sergilediğini belirten Uysal;” Gördüğümüz kadarıyla halkımız bu süreçten memnun değil, bir kısım vatandaşımız da kanaatlerini gizliyorlar ancak bizlere hayır oyu vereceklerini htiriyorlar. Bazı vatandaşlarımızda hiç umulmayacak bir tepki ile hayır vereceklerini açıkça belirtiyor. Buradan da anladığımız üzere 16 Nisan sonra Türkiye yeni bir iklime uyanacak. Referandumun hepimizin için hayırlı olmasını, Seydişehir, Konya ve ülkemize iyilikler getirmesini, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Hayır standında Pazar esnafı ve vatandaşlara broşür dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.