whatsapp

CHP mahalle delegelerini belirledi

SİYASET 14.11.2019 - 19:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP mahalle delegelerini belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe başkanlığı kongre hazırlıklarına başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü gereği 2 yıl süreyle görev yapacak  olan Parti Organları seçim süreci 30 Eylül tarihi itibari ile başlamıştır. Bu çerçevede Seydişehir İlçe Başkanlığı, üye askı listelerini 21-27 Ekim tarihlerinde askıya çıkarmış ve ilan etmiştir. Bu sürecin sonunda da 10 Kasım 2019 Pazar günü 521 üye arasından 105 Mahalle delegesini seçmiştir. Bu seçilen delegelere ilave mevcut yönetimdeki 15 yönetici doğal delege olup, toplam 120 delege ile yılsonunda İlçe Kongresi yapılacaktır. İlçe Kongremizde Yeni Parti yönetimi ile İl yönetimini belirleyecek, 32  İl delegesi seçilecektir. Mahalle delege seçimimiz oldukça olgun ve demokratik bir havada geçmiş olup, bütün üyelerin Aralık ayında yapılacak kongrede aday olmaya davet ediyorum. Şimdiden İlçemize, Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Mahalle delegelerimize; partimize ve Demokrasiye sahip çıktıkları için ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum. Kamuoyuna duyurur, saygılar sunarım. Orhan Özel / İlçe Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir ilçe başkanlığı kongre hazırlıklarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü gereği 2 yıl süreyle görev yapacak  olan Parti Organları seçim süreci 30 Eylül tarihi itibari ile başlamıştır.

Bu çerçevede Seydişehir İlçe Başkanlığı, üye askı listelerini 21-27 Ekim tarihlerinde askıya çıkarmış ve ilan etmiştir. Bu sürecin sonunda da 10 Kasım 2019 Pazar günü 521 üye arasından 105 Mahalle delegesini seçmiştir. Bu seçilen delegelere ilave mevcut yönetimdeki 15 yönetici doğal delege olup, toplam 120 delege ile yılsonunda İlçe Kongresi yapılacaktır. İlçe Kongremizde Yeni Parti yönetimi ile İl yönetimini belirleyecek, 32  İl delegesi seçilecektir.

Mahalle delege seçimimiz oldukça olgun ve demokratik bir havada geçmiş olup, bütün üyelerin Aralık ayında yapılacak kongrede aday olmaya davet ediyorum. Şimdiden İlçemize, Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Mahalle delegelerimize; partimize ve Demokrasiye sahip çıktıkları için ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum. Kamuoyuna duyurur, saygılar sunarım.

Orhan Özel / İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.