whatsapp

CHP Seydişehir seçim bürosu açılışı yapıldı

SİYASET 30.01.2019 - 19:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Seydişehir seçim bürosu açılışı yapıldı

31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için Seydişehir CHP seçim koordinasyon merkezinin açılışı yoğun katılım ve yağmur altında yapıldı. CHP seçim bürosu açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Orhan Özel, ‘’ İlçemizde bugün 31 Mart 2019 seçimlerinin startını vermek için toplanmış bulunuyoruz. Seçim büromuzun açılışına katılan başta Milletvekilimiz Muharrem İnce, eski vekilimiz Hüsnü Bozkurt ve İl yöneticilerimiz ve tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart 2019 akşamında da bu şekilde hep birlikte bir araya gelir belediye başkanlığı seçimlerini kazanmamızı kutlarız’’ dedi. Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi. Katlav, ‘’Hayata geçireceğimiz projelerle modern ve yaşanabilir bir ilçeye kavuşturmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Seçim büromuzun açılışına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi. Sizler ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum diyen CHP Milletvekili Muharrem İnce,  şunları söyledi. ‘’ Önümüzde yapılacak olan seçimler bizler ve sizler için çok önemli. Seydişehirli hemşerilerimiz sandıkta doğru karar vererek CHP Belediye Başkan adayımız Mehmet Katlav’a oylarını kullanacaklardır. Ben inanıyorum ki Belediye Başkanlığı seçimlerini sizlerin de vereceği destekler ile çok rahat kazanacağız. Açmış olduğumuz seçim büromuz başta ülkemiz olmak üzere ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu. CHP Seydişehir seçim bürosu açılışına, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, CHP İl yöneticileri, CHP Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, İYİ Parti ilçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için Seydişehir CHP seçim koordinasyon merkezinin açılışı yoğun katılım ve yağmur altında yapıldı.

CHP seçim bürosu açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Orhan Özel, ‘’ İlçemizde bugün 31 Mart 2019 seçimlerinin startını vermek için toplanmış bulunuyoruz. Seçim büromuzun açılışına katılan başta Milletvekilimiz Muharrem İnce, eski vekilimiz Hüsnü Bozkurt ve İl yöneticilerimiz ve tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart 2019 akşamında da bu şekilde hep birlikte bir araya gelir belediye başkanlığı seçimlerini kazanmamızı kutlarız’’ dedi.
Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

Katlav, ‘’Hayata geçireceğimiz projelerle modern ve yaşanabilir bir ilçeye kavuşturmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Seçim büromuzun açılışına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Sizler ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum diyen CHP Milletvekili Muharrem İnce,  şunları söyledi. ‘’ Önümüzde yapılacak olan seçimler bizler ve sizler için çok önemli. Seydişehirli hemşerilerimiz sandıkta doğru karar vererek CHP Belediye Başkan adayımız Mehmet Katlav’a oylarını kullanacaklardır. Ben inanıyorum ki Belediye Başkanlığı seçimlerini sizlerin de vereceği destekler ile çok rahat kazanacağız. Açmış olduğumuz seçim büromuz başta ülkemiz olmak üzere ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.

CHP Seydişehir seçim bürosu açılışına, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, CHP İl yöneticileri, CHP Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel, Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, İYİ Parti ilçe Başkanı Yılmaz Dönderici ve Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.