whatsapp

CHP; Su sorunu şehrin gündeminden çıksın

SİYASET 26.09.2020 - 01:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP; Su sorunu şehrin gündeminden çıksın

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslenerek Seydişehir’de yaşanan su sorunun artık şehrin gündeminden düşmesi gerektiğini söyledi. CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçede yaşanan su sorununun artık gündemden düşmesi gerektiğini kaydetti. Özel, bu konuda CHP olarak Başkan Tutal’ın yanında olduklarını ifade etti. Başkan Özel yaptığı açıklamada Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslenerek şu ifadelere yer verdi: “Sayın Seydişehir Belediye Başkanım. Nadide ve sahil bölgelerinin yazlık çekim merkezi haline gelen şehrimizin; 2020 yılında İçme suyu sorunu yaşıyor olması çok üzücü. Artık Şehrimiz insanı musluktan kaliteli su içmek istiyor. 2014 yılı öncesi bu belki teknik olarak zordu. Ama şimdi köylerimiz dâhil bütün içme suyu kaynaklarının kullanımı KOSKİ nin kontrolünde. İlgili kurumu harekete geçirmek için bütün şartlarsa sizin lehinize. Çünkü Büyük şehirle aynı partidesiniz. Dahası iktidar ve muhalefet tüm meclis üyeleri bu konuda sizin yanınızda. Sonuç olarak; Halkımız Kaliteli içme suyu kullanmak istiyor. İçme suyu kaynaklarının yeri ve Bunun çözüm yolları da belli. Bu konuda bize de bir görev düşerse yanınızdayız. Ama artık bu konu Seydişehir gündeminden çıksın artık.”

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslenerek Seydişehir’de yaşanan su sorunun artık şehrin gündeminden düşmesi gerektiğini söyledi.
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçede yaşanan su sorununun artık gündemden düşmesi gerektiğini kaydetti. Özel, bu konuda CHP olarak Başkan Tutal’ın yanında olduklarını ifade etti.

Başkan Özel yaptığı açıklamada Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a seslenerek şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Seydişehir Belediye Başkanım.

Nadide ve sahil bölgelerinin yazlık çekim merkezi haline gelen şehrimizin; 2020 yılında İçme suyu sorunu yaşıyor olması çok üzücü.

Artık Şehrimiz insanı musluktan kaliteli su içmek istiyor.

2014 yılı öncesi bu belki teknik olarak zordu. Ama şimdi köylerimiz dâhil bütün içme suyu kaynaklarının kullanımı KOSKİ nin kontrolünde. İlgili kurumu harekete geçirmek için bütün şartlarsa sizin lehinize. Çünkü Büyük şehirle aynı partidesiniz. Dahası iktidar ve muhalefet tüm meclis üyeleri bu konuda sizin yanınızda.

Sonuç olarak; Halkımız Kaliteli içme suyu kullanmak istiyor. İçme suyu kaynaklarının yeri ve Bunun çözüm yolları da belli. Bu konuda bize de bir görev düşerse yanınızdayız. Ama artık bu konu Seydişehir gündeminden çıksın artık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.