whatsapp

CHP, tarlalarda çalışan kadınları ziyaret etti

SİYASET 10.03.2020 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP, tarlalarda çalışan kadınları ziyaret etti

CHP yönetiminin kalbi tarlalarda attı.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla tarlalarda çalışan Taşağıl, Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya köylerindeki kadınları ziyaret ederek karanfil verdi. Günlerini kutladı. Buralarda konuşan CHP ilçe başkanı Orhan Özel, 8 Mart’ı kadına yönelik şiddetin, eşitsizliğin, adaletsizliğin gölgesinde kutlanan bir gün olarak bir kez daha andıklarını söyledi.  2020 yılında gelinen noktanın kadınlar açısından hiç de iç açıcı olmadığını ifade eden Başkan Özel, 8 Mart’ın tarihi ve çıkış olayına baktığınızda bir kutlama değil anma olduğunu belirtti. Kadınlara sadece evde değil fabrikalarda, ticarette, ekonomide, tarım ve hayvancılıkta ihtiyaç olduğunu ifade eden Özel: “Bu toplum güçlü kadınlarla ayağa kalkacak. Bugüne kadar var olma mücadelesi veren ve bu uğurda hayatlarını kaybeden bütün emekçi kadınları saygıyla anıyor, bugünün emekçi kadınların her zaman yanında olacağımı söylemek istiyorum. Kadınların yaşamın her alanında var olması için mücadele ediyoruz. Emeklerinin karşılığını almak için sabahın erken saatinde tarlalara gelerek çocuklarına, evlerine geleceklerine katkı sağlamaya çalışıyorlar. Onun için hepsinin ellerinden öpüyorum.’’ dedi.
CHP yönetiminin kalbi tarlalarda attı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla tarlalarda çalışan Taşağıl, Gölyüzü, Susuz ve Çatmakaya köylerindeki kadınları ziyaret ederek karanfil verdi. Günlerini kutladı.

Buralarda konuşan CHP ilçe başkanı Orhan Özel, 8 Mart’ı kadına yönelik şiddetin, eşitsizliğin, adaletsizliğin gölgesinde kutlanan bir gün olarak bir kez daha andıklarını söyledi. 

2020 yılında gelinen noktanın kadınlar açısından hiç de iç açıcı olmadığını ifade eden Başkan Özel, 8 Mart’ın tarihi ve çıkış olayına baktığınızda bir kutlama değil anma olduğunu belirtti.

Kadınlara sadece evde değil fabrikalarda, ticarette, ekonomide, tarım ve hayvancılıkta ihtiyaç olduğunu ifade eden Özel: “Bu toplum güçlü kadınlarla ayağa kalkacak. Bugüne kadar var olma mücadelesi veren ve bu uğurda hayatlarını kaybeden bütün emekçi kadınları saygıyla anıyor, bugünün emekçi kadınların her zaman yanında olacağımı söylemek istiyorum. Kadınların yaşamın her alanında var olması için mücadele ediyoruz. Emeklerinin karşılığını almak için sabahın erken saatinde tarlalara gelerek çocuklarına, evlerine geleceklerine katkı sağlamaya çalışıyorlar. Onun için hepsinin ellerinden öpüyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.