whatsapp

CHP yönetimi görev dağılımını yaptı

SİYASET 25.12.2019 - 17:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP yönetimi görev dağılımını yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere 21 Aralık 2019 (Cumartesi) günü Seydişehir Belediye düğün salonunda partimizin olağan kongresi yapılarak yeni yönetim kurulu oluştu. Yönetim kurulumuz 24 Aralık 2019 günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Yönetim kurulu İlk toplantısını 25 Aralık 2019 (Çarşamba) günü saat 12:00 ’de parti binasında yaparak şu şekilde görev dağılımını yaptı. Buna göre; İlçe Başkanı: Orhan Özel İlçe Sekreteri: Abdullah Deniz İlçe Saymanı:  Mehmet Pınar Eğitim Sekreteri ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı:  Harun Cırık Bilişim Sorumlusu ve gençlik yapılanmasından sorumlu: Osman Kızıltaş (Genç Yönetim Kurulu Üyemiz) Başkan Vekili: Ramazan Soyluoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Yardımcısı: Muhitdin Ulutaş Başkan Yardımcısı: Ayşe Taş Üye: Durmuş Yaşar Üye: Yılmaz Yıldırımoğlu Üye: Kevser Erdem Üye: Şerife Çobanoğlu Üye: Aysel Saygı Üye: Emine Arıkoğlu Üye: Emine Korkmaz Partimiz yönetiminde ilk defa 18 yaşında bir genç ve 6 kadın üyemizin de yönetime katılması bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak kongremizde;  üyelerimizden ve delegelerimizden aldığımız güvenle, daha da güçlenerek çıkmış bulunmaktayız. Bizde partililerimizin bu güvenine laik olabilmek için,  tüm halkımızı kucaklayıp partimizi iktidara taşımak istiyoruz.  Toplumda hakkın hukukun ve adaletin tesisi, ezilenlerin sesi, kimsesizlerin kimsesizi olmak adına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmaya aynı azimle devam edeceğiz. Kongremizin demokrasi ve kardeşlik havasında geçmesinde katkısı olanlara, tüm katılımcılara, yönetim organlarına aday olan tüm arkadaşlara parti organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere 21 Aralık 2019 (Cumartesi) günü Seydişehir Belediye düğün salonunda partimizin olağan kongresi yapılarak yeni yönetim kurulu oluştu. Yönetim kurulumuz 24 Aralık 2019 günü ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı.

Yönetim kurulu İlk toplantısını 25 Aralık 2019 (Çarşamba) günü saat 12:00 ’de parti binasında yaparak şu şekilde görev dağılımını yaptı. Buna göre;

İlçe Başkanı: Orhan Özel

İlçe Sekreteri: Abdullah Deniz

İlçe Saymanı:  Mehmet Pınar

Eğitim Sekreteri ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı:  Harun Cırık

Bilişim Sorumlusu ve gençlik yapılanmasından sorumlu: Osman Kızıltaş (Genç Yönetim Kurulu Üyemiz)

Başkan Vekili: Ramazan Soyluoğlu

Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Yardımcısı: Muhitdin Ulutaş

Başkan Yardımcısı: Ayşe Taş

Üye: Durmuş Yaşar

Üye: Yılmaz Yıldırımoğlu

Üye: Kevser Erdem

Üye: Şerife Çobanoğlu

Üye: Aysel Saygı

Üye: Emine Arıkoğlu

Üye: Emine Korkmaz

Partimiz yönetiminde ilk defa 18 yaşında bir genç ve 6 kadın üyemizin de yönetime katılması bizleri ayrıca onurlandırmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak kongremizde;  üyelerimizden ve delegelerimizden aldığımız güvenle, daha da güçlenerek çıkmış bulunmaktayız. Bizde partililerimizin bu güvenine laik olabilmek için,  tüm halkımızı kucaklayıp partimizi iktidara taşımak istiyoruz.  Toplumda hakkın hukukun ve adaletin tesisi, ezilenlerin sesi, kimsesizlerin kimsesizi olmak adına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmaya aynı azimle devam edeceğiz. Kongremizin demokrasi ve kardeşlik havasında geçmesinde katkısı olanlara, tüm katılımcılara, yönetim organlarına aday olan tüm arkadaşlara parti organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.