whatsapp

Çiftçilere 848 bin çilek fidesi dağıtıldı

EKONOMİ 14.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçilere 848 bin çilek fidesi dağıtıldı

Seydişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ile 28 mahalleye 848 bin çilek fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Kırsalda 17,  merkezde 11 mahalle olmak üzere 424 çilek üreticisinin fidelerini teslim aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Her geçen yıl çilek üreticisinin sayılarının arttığını belirtti. Başkan Tutal, "Kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar başlatıldı. Büyükşehir Belediyemizin tarımsal üretimin desteklenmesi çalışmaları kapsamında hazırladığı  ‘Çilek Destekleme Projesi’ ile Seydişehir'de çilek üretiminde bizde varız. Toprağa alın teriyle hayat veren ve üretkenliğiyle ülkemize destek olan çiftçi kardeşlerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi.

Seydişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ile 28 mahalleye 848 bin çilek fidesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Kırsalda 17,  merkezde 11 mahalle olmak üzere 424 çilek üreticisinin fidelerini teslim aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Her geçen yıl çilek üreticisinin sayılarının arttığını belirtti.

Başkan Tutal, "Kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar başlatıldı. Büyükşehir Belediyemizin tarımsal üretimin desteklenmesi çalışmaları kapsamında hazırladığı  ‘Çilek Destekleme Projesi’ ile Seydişehir'de çilek üretiminde bizde varız. Toprağa alın teriyle hayat veren ve üretkenliğiyle ülkemize destek olan çiftçi kardeşlerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.