whatsapp

Çiftçilere dane mısır yetiştiriciliği eğitimi

EKONOMİ 13.12.2019 - 00:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçilere dane mısır yetiştiriciliği eğitimi

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce, çiftçi eğitim ve yayım programı kapsamında kurum toplantı salonunda dane mısır yetiştiriciliği eğitimi verildi. Ziraat Mühendisi İbrahim Bilici tarafından "Silajlık mısır ve dane mısır yetiştiriciliği, yüksek verim ve kaliteli üretim ve çiftçilerin bilinçli eğitim yapmalarını konusunda eğitim verdi. Eğitimin ardından, çiftçilerden gelen sorular cevaplanarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim toplantısına, Seydişehir tarım ve orman müdürü Yavuz Ünüvar, Konya İl Müdür yardımcısı Fevzi Tosun, Şube Müdürü Ahmet Tetik ve üreticiler katıldı.

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce, çiftçi eğitim ve yayım programı kapsamında kurum toplantı salonunda dane mısır yetiştiriciliği eğitimi verildi.

Ziraat Mühendisi İbrahim Bilici tarafından "Silajlık mısır ve dane mısır yetiştiriciliği, yüksek verim ve kaliteli üretim ve çiftçilerin bilinçli eğitim yapmalarını konusunda eğitim verdi.

Eğitimin ardından, çiftçilerden gelen sorular cevaplanarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Eğitim toplantısına, Seydişehir tarım ve orman müdürü Yavuz Ünüvar, Konya İl Müdür yardımcısı Fevzi Tosun, Şube Müdürü Ahmet Tetik ve üreticiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.