whatsapp

Çiftçilere Tarım Makinesi Desteği

EKONOMİ 09.09.2017 - 10:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçilere Tarım Makinesi Desteği

Seydişehir Ziraat Odası, çiftçilere destek amacıyla taş toplama makinesi ve traktör satın aldı.
Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, yaptığı konuşmada, 160 bin liraya mal olan araçlarla, özellikle kırsal kesimdeki üreticileri kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi. Kırsal kesimde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak istediklerini belirten Ünver, "Ziraat Odası yönetimi olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Bölgemizin kırsal kesiminde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak ve üretime katkı sağlatmak istiyoruz. Hizmet bizim için zevktir. Her iki aracımız çiftçilerimize ve odamıza hayırlı uğurlu olsun. Biz köylülerimizin, çiftçilerimizin gelişmesi için her türlü desteği vermeye, özveride bulunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.  
Seydişehir Ziraat Odası, çiftçilere destek amacıyla taş toplama makinesi ve traktör satın aldı.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, yaptığı konuşmada, 160 bin liraya mal olan araçlarla, özellikle kırsal kesimdeki üreticileri kalkındırmayı amaçladıklarını söyledi.

Kırsal kesimde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak istediklerini belirten Ünver, "Ziraat Odası yönetimi olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Bölgemizin kırsal kesiminde bulunan taşlık araziyi tarıma kazandırmak ve üretime katkı sağlatmak istiyoruz. Hizmet bizim için zevktir. Her iki aracımız çiftçilerimize ve odamıza hayırlı uğurlu olsun. Biz köylülerimizin, çiftçilerimizin gelişmesi için her türlü desteği vermeye, özveride bulunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.