whatsapp

Çiftçilere üzüm sıkma makinesi dağıtıldı

EKONOMİ 20.09.2020 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçilere üzüm sıkma makinesi dağıtıldı

Konya Büyükşehir Belediyesinden kırsal mahallerde yaşayan çiftçilere verdiği destek çerçevesinde Seydişehir'e bağlı Yenice, Tol, Ortakaraören, Akçalar, Dikilitaş mahallelerine üzüm sıkma makinelerini teslim etti.. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin üzüm üreticilerine yönelik makine desteğiyle, her zaman çiftçilerin yanında olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "kırsal mahallelerimizde tarımla uğraşan çiftçilerimize saatte 750 kilogram üzüm işleme kapasitesine sahip makinelerimizi bugün itibariyle, muhtarlarımızla birlikte teslim ettik. Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizin ekonomik gelirlerinin artmasını sağlayacak, tarımsal üretimle uğraşan çiftçilerimizi her zaman desteklemeye devam ediyoruz.  ‘Üretmek Sizden Destek Büyükşehir’den” sloganıyla çiftçilerin yanında olmuştur. Verdiği bu önemli destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Uğur İbrahim Altay 'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesinden kırsal mahallerde yaşayan çiftçilere verdiği destek çerçevesinde Seydişehir'e bağlı Yenice, Tol, Ortakaraören, Akçalar, Dikilitaş mahallelerine üzüm sıkma makinelerini teslim etti..

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin üzüm üreticilerine yönelik makine desteğiyle, her zaman çiftçilerin yanında olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "kırsal mahallelerimizde tarımla uğraşan çiftçilerimize saatte 750 kilogram üzüm işleme kapasitesine sahip makinelerimizi bugün itibariyle, muhtarlarımızla birlikte teslim ettik. Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizin ekonomik gelirlerinin artmasını sağlayacak, tarımsal üretimle uğraşan çiftçilerimizi her zaman desteklemeye devam ediyoruz.  ‘Üretmek Sizden Destek Büyükşehir’den” sloganıyla çiftçilerin yanında olmuştur. Verdiği bu önemli destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Uğur İbrahim Altay 'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.