whatsapp

Çınar altında aşure etkinliği

SİVİL TOPLUM 21.09.2019 - 01:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çınar altında aşure etkinliği

Seydişehir Çınar altı çay evi Muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı bir etkinlikle aşure ikramında bulundu. Sofuhane mahallesi hükümet konağı yanındaki çınar altı çay evi işletmecisi Hasan Kocabaş tarafından hazırlanan aşure kalabalık bir topluluğa ikram edildi.  Davete katılan vatandaşlara teşekkür eden işletmeci Hasan Kocabaş, ‘’ Allah yolunda Kerbela'da şehit olanları rahmetle anıyoruz. Bu mübarek günler milletimizin, ülkemizin, İslam âleminin refahına, selametine vesile olur inşallah" dedi.

Seydişehir Çınar altı çay evi Muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı bir etkinlikle aşure ikramında bulundu.

Sofuhane mahallesi hükümet konağı yanındaki çınar altı çay evi işletmecisi Hasan Kocabaş tarafından hazırlanan aşure kalabalık bir topluluğa ikram edildi. 

Davete katılan vatandaşlara teşekkür eden işletmeci Hasan Kocabaş,

‘’ Allah yolunda Kerbela'da şehit olanları rahmetle anıyoruz. Bu mübarek günler milletimizin, ülkemizin, İslam âleminin refahına, selametine vesile olur inşallah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.