whatsapp

Çocuk istismarına hayır yürüyüşü

SİVİL TOPLUM 29.04.2019 - 11:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çocuk istismarına hayır yürüyüşü

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, İstanbul’daki 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına tepki amacıyla yürüyüş eylemi düzenlendi. Derya Akbaba Gündem, Gülbüs Erdoğan, Kezban Metli, Hatice Aksoy, Kezban Metli, Mehtap Leylek, Mehmet Leylek, Mutlu Leylek’ten oluşan gönüllü vatandaşların öncülüğünde, Milli irade meydanında toplanan vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ve pankartlarla Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet ve Atatürk caddesi güzergâhlarından yürüyüşe geçerek Belediye önünde son buldu. Vatandaşlar adına konuşma yapan Derya Akbaba Gündem, yaşanan olaya tepki göstererek yapanların cezasız kalmamasını söyledi. Derya Akbaba Gündem; "Bugün burada tepkisiz kalamayacağımız bir olay için toplandık. Bu sebeple detaya girmeyeceğim. Biz nasıl bu hale geldik? Nasıl bir süreçten geçiyoruz. 5 yaşındaki bir çocuğun başına nasıl olur da böyle şeyler gelebilir. Biz dün olduğu gibi, bugün de sessiz kalmıyoruz bu duruma. Devletimize milletimize, duyarlı savcılarımıza ve en çok da aziz milletimize güveniyoruz. Biz bu güzel ülkenin vatandaşları olarak bu çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak zorundayız. Bu güzel ülkeye yakışmayan olayların devam etmemesi dileğiyle" Konuşmanın ardından eyleme katılanlar dev bayrak açarak tepkilerini son verdiler.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, İstanbul’daki 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına tepki amacıyla yürüyüş eylemi düzenlendi.

Derya Akbaba Gündem, Gülbüs Erdoğan, Kezban MetliHatice Aksoy, Kezban Metli, Mehtap Leylek, Mehmet LeylekMutlu Leylek’ten oluşan gönüllü vatandaşların öncülüğünde, Milli irade meydanında toplanan vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ve pankartlarla Seyyid Harun Bulvarı, Hürriyet ve Atatürk caddesi güzergâhlarından yürüyüşe geçerek Belediye önünde son buldu.

Vatandaşlar adına konuşma yapan Derya Akbaba Gündem, yaşanan olaya tepki göstererek yapanların cezasız kalmamasını söyledi.

Derya Akbaba Gündem; "Bugün burada tepkisiz kalamayacağımız bir olay için toplandık. Bu sebeple detaya girmeyeceğim. Biz nasıl bu hale geldik? Nasıl bir süreçten geçiyoruz. 5 yaşındaki bir çocuğun başına nasıl olur da böyle şeyler gelebilir. Biz dün olduğu gibi, bugün de sessiz kalmıyoruz bu duruma. Devletimize milletimize, duyarlı savcılarımıza ve en çok da aziz milletimize güveniyoruz. Biz bu güzel ülkenin vatandaşları olarak bu çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak zorundayız. Bu güzel ülkeye yakışmayan olayların devam etmemesi dileğiyle"

Konuşmanın ardından eyleme katılanlar dev bayrak açarak tepkilerini son verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.